24.05.2023
Din nou criticata! Mihaela Cavcaliuc, dezamagita de comentariile legate de infatisarea ei: „M-am cam suparat un pic” - VIDEO

Bloggerita Mihaela Cavcaliuc a facut doua story pe pagina sa de Instagram, in care a explicat ca au suparat-o cateva comentarii legate de sanii ei. 

Bloggerita a marturisit ca nu se astepta la o asemenea critica: „Aseara am primit un compliment ca sanii mei sunt foarte mici. A fost de la un baiat de la care nu m-am asteptat sa spuna asa ceva. M-am cam suparat un pic si acum imi sta asta in cap.”

Acum doi ani a cucerit Everest-ul! Imagini care iti dau fiori de la Olga Tapordei: „Fericirea ca eu sunt vie si simt fiecare deget intreg acoperea tot” - VIDEO

Mihaela Cavcaliuc a spus ca este pregatita sa ajunga din nou sub bisturiu: „Pentru mine este important ca eu sa arat frumos, pentru mine ii importanta talia, eu dupa ceam slabit, foarte mult am pierdut din sani. Sanii mei sunt undeva intr-o clinica.”

Maia Sandu isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi ce a publicat sefa statului pe Instagram - FOTO

Mihaela Cavcaliuc este una dintre cele mai cunoscute antrenoare din Republica Moldova. Aceasta a reusit sa dea jos 33 de kilograme si invata si alte tinere cum sa slabeasca corect prin intermediul sportului si alimentatiei sanatoase.

Articole din aceeasi categorie