25.03.2020
Din cauza pandemiei, o interpreta din Romania nu se poate intoarce acasa. Ce a patit artista

Lora si iubitul ei, Ionut Ghenu, sunt blocati in Bali, din cauza coronavirusului.

Cei doi au petrecut o vacanta de vis in Bali, doar ca nu s-au gandit nici pentru o clipa ca vor fi nevoiti sa ramana acolo mai mult timp decat au planificat. Aceasta situatie s-a creat in urma anularii zborurilor din regiunea in care se afla, pentru a proteja populatia de virusul COVID-19.

Citeste si : Anna Lesko - izolata in casa si cu frica de ziua de maine! „Cat de firavi, sensibili si egali suntem in fata unei Boli! Deschid televizorul si vad cati oameni sunt smulsi din bratele celor dragi de un virus necrutator.”
Cantareata a mentionat pentru PRO TV ca vor petrece mai mult timp in Bali, din cauza ca biletele de avion au fost anulate. Ei incearca deja sa se conformeze circumstantelor si sa se protejeze acolo asa cum pot. Nu le ramane decat sa spere ca totul va reveni la normal si ca foarte curand se vor intoarce acasa.

„Nu as vrea sa ma invidiati pentru asta. Suntem blocati in Bali. Aveam bilet de intoarcere in tara, pentru 7 aprilie, insa totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom ramane aici pana expira viza. Evident, ca vom avea si probleme financiare in aceasta perioada, dar ne vom dramui. Nu are sens sa ne mai intrebam de ce ni se intampla noua. Am inchiriat o casuta aici. Suntem atenti, dezinfectam toate produsele cumparate. Ionut chiar a gasit masti de protectie, la un magazin in apropiere. O sa vedem ce se va intampla”, a declarat Lora pentru PRO TV.
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie