06.07.2024
Diletta Leotta, o mireasă ca-n povești! Imagini spectaculoase de la nunta celei supranumite „cea mai frumoasă jurnalistă sportivă din lume” cu fotbalistul neamț Loris Karius -FOTO

Diletta Leotta, italianca supranumită de presa străină „cea mai frumoasă jurnalistă sportivă din lume”, s-a măritat în urmă cu câteva zile cu alesul inimii sale, fotbalistul Loris Karius.

Cei doi îndrăgostiți care au devenit soț și soție în acte au împreună o fetiță, pe nume Aria. Diletta Leotta și Loris Karius, portarul lui Newcastle, au devenit părinți în 16 august 2023.

Jurnalista în vârstă de 32 de ani are o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram. Diletta are nu mai puțin de 9 milioane de urmăritori, pe care îi răsfață ori de câte ori are ocazia cu imagini în ipostaze provocatoare.

Horoscop 6 iulie 2024. Aceşti nativi sunt atraşi de tot ce este interzis. Cineva le pregătește o surpriză

Zilele trecute, Diletta și-a lăsat fanii fără cuvinte după ce a postat mai multe fotografii spectaculoase de la nunta ei cu Loris Karius. 

Vedeta a arătat superb într-o rochie de mireasă semnată de un brand Italian. Evenimentul grandios a avut loc în Sicilia, într-un decor de basm. Cei doi îndrăgostiți au avut alături familiile, prietenii, dar și pe micuța Aria, care a fost adorabilă într-o rochie albă de prințesă.

Sanda Onica a lansat piesa „Numai în Moldova”. Cum sună noua melodie a interpretei: „Noi suntem dintr-un sat, de la...” - VIDEO

Rochia de mireasă 2-in-1 s-a mulat perfect pe silueta fără cusur a Dilettei. Jurnalista a avut brodat un mesaj special pe voalul lung de câțiva metri: „Tot ce mi-am dorit vreodată”.

Diletta și Loris sunt împreună din 2022, iar fotbalistul a cerut-o de nevastă după doar un an de relație

Prezentatoare de la DAZN Italia s-a iubit în trecut și cu actorul turc Can Yaman. Cei doi au fost la un pas să se căsătorească. 

Cuplul s-a destrămat în toamna anului 2021. O sursă din apropierea turcului a dezvăluit că logodna nu ar fi avut loc din cauza faptului că familia lui Can Yaman nu era de acord cu Diletta Leotta. Sursele din anturajului blondinei au dat de înțeles că prezentatoarea nu ar fi fost încă pregătită să se așeze la casa ei.

Articole din aceeasi categorie