13.08.2023
Smiley si Theo Rose, video viral pe internet. Ce i-a spus artistul colegei sale la filmarile pentru „Vocea Romaniei”

Theo Rose si Smiley au devenit virali pe retelele de socializare, dupa o gluma facuta la filmarile pentru „Vocea Romaniei”.

Relatia de colegialitate dintre Theo Rose si Smiley este una foarte buna, mai ales ca au impartit scaunul de jurat la editia trecuta a emisiunii „Vocea Romaniei”. Chiar daca in acest sezon artista ocupa un scaun dublu alaturi de Horia Brenciu, glumele si energia sa pozitiva nu au incetat sa ajunga nici la Smiley, care ramane in continuare in postura de jurat al emisiunii.

Theo Rose si Smiley, glume virale pe internet

Theo Rose este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite si admirate artiste din Romania. De la debutul sau in lumina reflectoarelor, a captat atentia a numerosi fani, atragandu-i cu carisma sa si sinceritatea debordanta, dar si cu talentul sau in a spune glume. Dupa ce a devenit mama, Theo Rose a impartasit cu umor si bucurie schimbarile prin care a trecut corpul sau, in special remarcand cresterea sanilor sai, subiect pe care l-a abordat cu mult amuzament.

Artista a atras atentia nu doar a fanilor, ci si a colegilor sai de la „Vocea Romaniei”, asupra transformarilor sale vestimentare ce pun in valoare trasaturile fizice. Intr-o situatie recenta, in timp ce se filma pentru o postare pe story, Theo Rose a coborat camera pentru a prezenta tinuta aleasa, moment in care Smiley nu a rezistat sa faca o gluma amicala in legatura cu aceasta atitudine a colegei sale.

„Arata decolteul, lasa vrajeala!”, i-a spus Smiley lui Theo Rose.

„Era ascuns aici. Gata, v-am aratat!”, a spus Theo Rose, drept replica la ceea ce i-a spus Smiley.

Rihanna ar fi nascut o fetita: „Este imaginea perfecta”

Theo Rose si-a dezvaluit dorinta de a ramane formele pe care le avea in timpul sarcinii inca de cand era gravida. Cu toate acestea, acum, intrucat sanii sai au crescut semnificativ din cauza alaptarii, multi dintre admiratorii sai au inceput sa se intrebe daca artista nu a apelat la proceduri de implant mamar, avand in vedere aspectul lor.

Artista si partenerul ei si-au sarbatorit ziua de nastere

Relatia dintre Theo Rose si Anghel Damian este una plina de iubire si pasiune, iar aceasta legatura s-a intensificat si mai mult odata cu venirea pe lume a micutului Sasha Ioan. Recent, pe retelele de socializare, artista a impartasit cateva imagini pline de emotie alaturi de partenerul sau, pentru a sarbatori ziua lor de nastere.

Theo Rose a impartasit fotografii pline de emotie alaturi de partenerul ei de viata, Anghel Damian, cu ocazia aniversarii lor. Jurata de la „Vocea Romaniei” a dezvaluit ca, dincolo de dragostea dintre ei, ii mai leaga si aceasta coincidenta in ceea ce priveste ziua de nastere. Daca artista si-a sarbatorit aniversarea pe data de 8 august,  Anghel Damian este in centrul atentiei ziua urmatoare.

Horoscop 12 august 2023. Zodia care se va reindragosti de o veche iubire

Pe contul sau de Instagram, cantareata a impartasit o serie de imagini superbe, in care apare alaturi de partenerul sau de viata. In una dintre fotografiile adorabile, cei doi indragostiti sunt imbratisati, ambii purtand haine negre. Un alt cadru ii surprinde in timp ce danseaza impreuna pe ringul de dans, in timp ce o a treia imagine ii arata privindu-l cu tandrete pe micutul lor, Sasha Ioan. Desi nu sunt obisnuiti sa impartaseasca in mod frecvent aspecte din viata lor personala, cuplul a facut acest pas de data aceasta cu ocazia zilei lor de nastere.

„Noi suntem 8 si 9. Unul langa altul in viata si in sarbatoare. Multumim pentru urari si ganduri! La multi ani, tati! @angheldamian”, i-a urat artista partenerului ei de viata, pe pagina sa de Instagram.

Articole din aceeasi categorie