12.10.2023
Dianna Rotaru traieste cea mai frumoasa etapa a vietii! Cate kilograme a adaugat interpreta de cand este insarcinata - VIDEO

Recent, pe contul ei de Instagram, Dianna Rotaru a decis sa raspunda la cele mai frecvente intrebari pe care le primeste din partea internautilor.

„Aveti intrebari, dragilor?”, a notat Dianna Rotaru in descrierea unui selfie in care zambeste in fata camerei.

Intrebata cate kilograme a reusit sa adauge in sarcina, artista a recunoscut ca pana in acest moment a adaugat 7 kilograme. „Dragile mele, am pus exact 7 kilograme. In fiecare luna cate 1 kilogram si asta pentru ca am un regim alimentar bine pus la punct”, a spus viitoarea mamica.

De asemenea, la intrebarea „Cate lunite ai?”, Rotaru si-a lasat fanii sa calculeze: „Am mai multe alunite decat lunite. Hai sa va las pe voi sa calculati. Din luna martie pana in octombrie sunt...”.

La sfarsitul lunii septembrie, Dianna Rotaru a oferit mai multe detalii despre perioada frumoasa prin care trece in cadrul emisiunii iSanatate de la PRO TV.

Ale tale, ale tale... sarutari criminale. Cine sunt vedetele din Moldova care si-au marit buzele - FOTO/VIDEO

„S-au schimbat lucrurile spre bine pentru ca aceste schimbari mi le-am dorit foarte mult. Am simtit personal unele schimbari in corpul meu. Foarte multi ma intreaba unde este burtica. Eu am grija sa o ascund. Luna decembrie vine cu surprize de la Mos Craciun. Sa dea Domnul sa fie totul bine in continuare asa cum a fost”, a spus interpreta si fosta prezentatoare a emisiunii Gusturile se Discuta.

Diana Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si fosta prezentatoarea a emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

Adevarul despre casnicia dintre Kanye West si Bianca Censori. Motivul neasteptat pentru care cei doi si-au unit destinele

Articole din aceeasi categorie