12.10.2023
Adevarul despre casnicia dintre Kanye West si Bianca Censori. Motivul neasteptat pentru care cei doi si-au unit destinele

Vestea ca Bianca Censori si Kanye West s-au casatorit a facut inconjurul lumii in ultimele zile, insa acum s-a aflat si motivul din spatele acestei decizii.

Potrivit unei surse citate de jurnalistii de la Us Weekly, cei doi au decis sa-si uneasca destinele din „motive religioase”, intrucat voiau sa „fie intimi”.

Totodata, sursa respectiva a explicat ca cei doi au vrut sa-si rosteasca juramintele si pentru ca sunt indragostiti.

„Kanye si Bianca sunt casatoriti legal de anul trecut, de cand au organizat o ceremonie privata in Beverly Hills. Totul a fost real si legal”, a dezvaluit o sursa pentru Page Six.

Informatia potrivit carora cei doi sunt casatoriti cu adevarat a iesit la iveala saptamana trecuta. Conform documentelor obtinute de jurnalistii de la Daily Mail, cei doi s-au casatorit anul trecut, in decembrie 2022, insa „certificatul de casnicie este confidential”.

Potrivit sursei citate, ceremonia dintre rapper si Bianca, in varsta de 28 de ani, a avut loc la o luna de la pronuntarea divortului acestuia de Kim Kardashian.

O sursa apropiata acestora a vorbit despre relatia dintre ei, explicand ca acestia sunt extrem de indragostiti.

Peste 22 de mii de vizualizari in doar 13 ore! Satoshi a lansat piesa „Daca maine nu mai vine”: „Fiori pe sira spinarii” - VIDEO

„Ye a fost un megastar pentru mai bine de 20 de ani, iar prima lui casnicie a fost cu cineva care traia in fata camerelor. El si Bianca au un alt vibe. Sunt mai rezervati, foarte tandri si devotati complet unul celuilalt. Cred ca se iubesc mult si adora sa petreaca timp impreuna”, spunea o sursa, potrivit Page Six.

Kanye West ii da instructiuni clare si stricte sotiei sale

O persoana din apropierea Biancai a vorbit cu cei de la Daily Mail si le-a spus ca West ar fi indoctrinat-o pe tanara arhitecta sa urmeze directivele lui specifice. Acesta ar fi convins-o spunandu-i ca au statut de regalitati.

Ale tale, ale tale... sarutari criminale. Cine sunt vedetele din Moldova care si-au marit buzele - FOTO/VIDEO

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca, printre care faptul ca nu are voie sa vorbeasca sau ca trebuie sa imbrace hainele pe care el vrea ca ea sa le poarte. De asemenea, i s-a cerut sa manance anumite alimente si sa faca sport, desi Kanye nu face exercitii fizice. Bianca nu mai gandeste pentru ea insasi si il asculta orbeste", a spus persoana respectiva.

Articole din aceeasi categorie