30.12.2022
Dianna Rotaru si trupa Akord - lasati pe valul imaginatiei la Gusturile se Discuta! Afla ce obiecte ar lua interpretii pentru a supravietui pe o insula indepartata: „Anatol a zis ca ne hraneste, iar voi..” - VIDEO

Imbracati la patru ace, au lasat microfoanele intr-o parte si au luat in mana cutitele. Baietii de la Akord s-au duelat in cadrul emisiunii Gusturile se Discuta. Cine dintre interpreti a luat tigaia acasa, dar si ce planuri au baietii pentru seara de Revelion, vezi mai jos, intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta. 

„Draga mea, in seara asta nu miroase a mancare, ci miroase a feromoni. Uite cat de frumos canta Eduard si Igor, pur si simplu ma topesc. Nici nu mai conteaza ce gust are salata Olivier, pregatita cu multa sarguinta de ei in aceasta seara, nu doar pentru Petru Chicu, dar si pentru gustul nostru”, Dianna Rotaru, prezentatoarea „Gusturile se Discuta”. 

„Haideti sa recunoastem ca astazi am lasat microfoanele de o parte si ne-am distrat cu prietenii nostri, Dianna si Anatol, si am pregatit salata Olivier”, Eduard Malareu, interpret. 

Vis implinit pe final de an! Adriana Ochisanu si vestitul interpret de peste Prut, Adrian Minune, au lansat un colind: „A fost ceva minunat, o experienta inedita” - VIDEO

Si, in timp ce Petru Chicu pregatea paste cu creveti si spanac, Dianna, Anatol si baietii de la Akord au evadat pe o insula imaginara. Pentru a supravietui, Igor Sirbu a luat pe insula: „Periuta de dinti, da vezi ca o sa o folosim in trei. O perna, care trebuie sa fie roz. Si am zis ca sa luam un vas, in care sa ne spalam”. Ce a luat cu el Eduard, ramane un secret, iar pentru a-l afla, vizioneaza emisiunea integrala. 

In noaptea de Revelion, baietii de la Akord vor sarbatori muncind. „Facem calculele, ne rugam sa fie un an mai bun si ne dorim ca tot ce a fost in acest an sa fie pentru noi ca o recunostinta”, Igor Sirbu, interpret. 

O noua graviduta in showbiz! Cine este interpreta de la noi care este in asteptarea celui de-l doilea copil - FOTO

„In noaptea de Revelion o sa muncim, o sa cantam in cateva localuri, nu le dam nume. Pe pagina noastra gasiti toate detaliile. Din pacate nu o sa fim alaturi de familie in aceasta seara, dar vom reusi in alte zile”, Eduard Malareu, interpret. 

Articole din aceeasi categorie