01.03.2024
Dianna Rotaru - pusa pe sotii! Ce farsa i-a facut Anisoarei Loghin - VIDEO

Dianna Rotaru a revenit in bucataria „Gusturile se discuta”, de aceasta data insa in calitate de invitata alaturi de sotul si fiica sa. Cum a fost revenirea, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Anisoara, sa nu te sochezi ca ma vezi aici imbracata in port popular pentru ca, spre surprinderea ta, dar si a tuturor telespectatorilor, eu am revenit la „Gusturile se Discuta”. Am iesit din concediul de maternitate, incepand cu luna martie sunt eu prezentatoarea Gusturilor. Vreau sa ti-l prezint pe invitatul nostru, Rares”, a mentionat Dianna Rotaru cu zambetul pe buze.

Ce s-a intamplat cu printesa Kate Middleton dupa operatia abdominala. Motivul real pentru care nu a mai fost vazuta in public

Intrebata de catre Iulia Deliu daca i s-a facut dor de emisiune, Dianna Rotaru a raspuns: „Mi s-a facut pielea de gaina pentru ca acei doi ani pe care i-am petrecut in bucataria gusturilor au fost pentru mine exceptionali. Cu bune si cu rele, cu certuri si cu impacari. Cu Anatolie si cu Petru am format o echipa extraodinara. Eu sunt telespectatoarea fidela a acestei emisiuni, in fiecare sambata, impreuna cu Rares, dar si cu bebelina”.

Marseli Mirzeniuc va fi incinerat in Bali. Ce a povestit prietenul sau, Constantin Morari: „Din pacate, el nu-i in conditia de a fi transportat”

Totodata, la intrebarile: „Cum e cu bucataria din Maramures? Ai reusit sa inveti ceva de acolo?”, Rotaru a raspuns: „Rares m-a facut sa ma indragostesc de bucatele maramuresene, carnurile lor sunt speciale”.

In cadrul editiei de sambata a emisiunii „Gusturile se Discuta”, Dianna alaturi de Rares au gatit mamaliga cu ciulama de ciuperci. De asemenea, Petru Chicu a pregatit salata de legume cu suc de lime.

Articole din aceeasi categorie