01.03.2024
Ce s-a intamplat cu printesa Kate Middleton dupa operatia abdominala. Motivul real pentru care nu a mai fost vazuta in public

Printesa de Wales nu a mai fost vazuta de la Craciun, iar asta a starnit ingrijorarea fanilor.   

Dupa o luna decembrie plina de evenimente, atat printesa Kate, cat si printul William au stat departe de ochii publicului in primele saptamani ale anului 2024.

In primele zile ale noului an, printul William a avut o singura aparitie publica, fiind neinsotit.

Apoi, pe 17 ianuarie, Palatul a anuntat ca printesa de Wales, in varsta de 42 de ani, a suferit o interventie chirurgicala abdominala planificata cu o zi inainte.

Ea a ramas spitalizata timp de aproape doua saptamani inainte de a incepe recuperarea la domiciliu.

Se preconizeaza ca printesa Kate va reveni la angajamentele publice dupa Paste.

Subtirica ca o tinerica! La 70 de ani, Brigitte Macron are o silueta de invidiat intr-o rochie Balmain - FOTO

Dupa ce, in urma cu cateva zile, printul William al Marii Britanii s-a retras de la un eveniment public din cauza unei probleme personale, ingrijorarile cu privire la bunastarea printesei Kate au aparut, alimentand un val de teorii ale conspiratiei.

Cum se simte printesa Kate

Conform People, Kate face progrese in ceea ce priveste procesul de recuperare. Cu toate acestea, lipsa unor informatii oficiale actualizate despre starea viitoarei regine a provocat ingrijorari. Ce se stie pana in prezent este ca problema de sanatate a printesei nu are legatura cu cancerul.

Absenta lui Kate de pe scena publica contrasteaza puternic cu cea a regelui Charles, care se confrunta la randul sau cu probleme de sanatate.

Monarhul in varsta de 75 de ani a fost supus luna trecuta unei proceduri pentru corectarea prostatei marite si a dezvaluit pe 5 februarie ca are cancer si ca urmeaza un tratament in acest sens.

Horoscop 1 martie 2024. Zodiile care vor sa traiasca o iubire ca-n povesti

Desi nu a mai participat la evenimente publice, regele a fost vazut mergand la biserica impreuna cu regina Camilla.

De asemenea, regele a aparut si intr-un videoclip in care citeste scrisorile din partea oamenilor care i-au urat sa se insanatoseasca.

In timp ce regele Charles a incercat sa mentina legatura cu publicul, nora sa, printesa Kate, a ales sa fie discreta in ceea ce priveste problemele ei de sanatate. 

Articole din aceeasi categorie