18.11.2020
Dianna Rotaru - duet cu „Iurii Shatunov de Moldova”

Cu totii il cunoastem pe Iurii Shatunov, cel care interpreteaza renumitele piese „Белые розы”, „Седая ночь”, „Детство” si multe altele.

Citeste si :  Trei blonde sexy - intr-o sedinta foto incendiara. De ce s-au dezgolit Olia Tira, Natalia Gordienko si Dianna Rotaru la mijloc de toamna

Dianna Rotaru a publicat pe pagina sa de Facebook un video cu un tanar care are vocea asemenatoare cu cea a lui Iurii Shatunov. 

„Юрий Шатунов are o copie in Moldova!”, a notat Dianna in descrierea postarii.

Invitat la emisiunea a carei gazda este, Dianna Rotaru s-a distrat alaturi de tanarul care a interpretat renumita piesa  „Седая ночь”, l-a sustinut si a dansat langa el. Chiar daca nu avea microfon, Dianna a fredonat si ea cantecul.

Tanarul din imagini este Ion Ionita si a povestit ca e din raionul Ialoveni, satul Pojareni. De remarcat este faptul ca Ion, nu doar dupa voce se aseamna cu interpretul din Rusia, dar si dupa infatisare. 

Talentul si trasaturile comune cu ale superstarului anilor '80, i-a adus faima moldoveanului in Rusia. Ion Ionita a fost remarcat de managerii vestitei trupe „Laskovii Mai", care i-au propus si o colaborare in acest sens. Cantaretul a marturisit in emisiunea O Seara Perfecta, ca nu s-a straduit niciodata sa semene cu Shatunov si ca acesta este si stilul sau de a fi. Atat doar ca a fost mereu un admirator al baietilor de la „Laskovii Mai" si obisnuia des sa le vizioneze videoclipurile si concertele.

Citeste si :  Adolescentul rebel s-a transformat intr-un tanar excentric. Ce face Danu Boian de 10 ani la Moscova? „La inceput mi-a fost foarte greu”

Surse foto/video: Facebook, Google.com

Articole din aceeasi categorie