19.07.2023
Diana Rimis - de urgenta la spital! Ce s-a intamplat cu fetita acesteia: „M-am speriat groaznic, Stefania...” - FOTO

Diana este o bloggerita cunoscuta de la noi care isi publica secvente din viata personala pe pagina sa de Instagram. De aceasta data, bloggerita a postat cateva poze de la urgenta. Vezi in articolul de mai jos despre ce e este vorba.

Bloggerita a venit astazi cu cateva InstaStories din seara trecuta si a povestit ce s-a intamplat. Aceasta a dezvaluit: „Aseara am ajuns la urgenta... M-am speriat groaznic, Stefania a cazut si s-a lovit la cap”

 „Atat de cuminte si rabdatoare. Stefania curand implineste 4 anisori si inca suntem la etapa  „eu singura”, ea vrea sa faca toate lucrurile fara ajutor. Aseara a alunecat la baie, a cazut cu capul de teracota”, a mai adaugat Diana Rimis, intr-o fotografie in care medicul o examina de fiica ei.

Sarbatoare in familia interpretei Gloria Gorceag! Fiul acesteia, Leo, a implinit 5 anisori: „Ce repede trec anii” - FOTO

Diana Rimis este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de peste 173 de mii de urmaritori. 

Anisoara Loghin - fotografie rara alaturi de mama ei! Ce mesaj a publicat prezentatoarea de ziua celei mai importante femei din viata ei - FOTO

Articole din aceeasi categorie