19.07.2023
Anisoara Loghin - fotografie rara alaturi de mama ei! Ce mesaj a publicat prezentatoarea de ziua celei mai importante femei din viata ei - FOTO

Mama Anisoarei Loghin isi sarbatoreste ziua de nastere, astfel, prezentatoarea emisiunii O Seara Pefecta a facut o postare pe contul ei de Instagram.

Anisoara Loghin a publicat o fotografie pe retelele de socializare in care apare alaturi de familia ei. In imagini o putem observa si pe mama acesteia.

In descrierea fotografiei, prezentatoarea a recunoscut ca are putine poze impreuna cu cea care i-a dat viata. De asemenea, Loghin a tinut sa o felicite pe mama ei cu ocazia zilei sale de nastere.

„Azi mi-am dat seama ca am atat de putine poze cu ea, cu mama mea. Si totusi, ii sunt extrem de recunoscatoare pentru tot. Multumesc pentru  viata, pentru grija, pentru daruire. Orice as face, sa-ti intorc eforturile nu am cum. La multi ani mamica.”, a scris Anisoara Loghin.

Paris Hilton, imagini rare cu fiul sau, Phoenix, in varsta de sase luni - FOTO

Anisoara Loghin este prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta. Este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel de doi anisori, pe nume Raul. Iar de curand au devenit parintii unei fetite, Carla.

De pus pe repeat! Iuliana Beregoi face senzatie pe Youtube cu piesa „Gasca '23” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie