07.04.2021
Diana Grigor se odihneste in Egipt, cu gasca de prietene: "Daca mergi cu oameni de calitate, vacanta poate fi si mai buna decat atunci cand mergi cu iubitul" - VIDEO

Acum cateva zile, Diana Grigor, era la o plimbare in parc, iar acum este tocmai in Egipt. Cum este acolo Diana povesteste in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

" Mi-a reusit sa ies din Moldova caci aproape doi ani nu am fost intr-o vacanta. Aceasta calatorie este una planuita din timp, am respectat toate normele, ne-am testat la Covid, in siguranta am venit aici si cred ca am meritat." 

Cu cativa timp inainte de aceasta vacanta, Diana a fost infectata cu virusul Covid-19. "Dupa trei saptamani dupa ce am avut 3 teste negative, am mers si am procurat biletele pentru aceasta vacanta, am zis ca merit si eu sa ma odihnesc dupa aceasta patima." Am mers dupa recomandarea medicului care mi-a zis sa vin la aer curat, sa ma umplu de forte. "

In aceasta vacanta a mers cu gasca sa de prietenele:" De mult am vrut sa ma odihnesc cu fetele, toata ziua radem, deja ne stiu toti, astazi am primit chiar si fructe in dar. Vreau sa recomand vacantele cu prietenii, daca mergi cu oameni de calitate, vacanta poate fi si mai buna decat atunci cand mergi cu iubitul. ", spune Diana. 

Cizme lungi peste genunchi, rochie scurta cu paiete si in cel mai fitos restaurant. Cum isi sarbatoreste Diana Grigor ziua de nastere

Intrebata cum e temperatura, Diana zice ca e una potrivita: "In prima zi cand am venit era un pic frig, dar astazi au fost 35 de grade, e cald, e bine si se merita. Eu inainte sa merg undeva, ma informez, incepand de la mancare, iar cand am citit recenziile hotelului in care ne-am cazat am vazut ca bucatarul este un european, si este totul foarte gustos."

Nu ii place sa faca jogging, insa inotul si plimbarile kilometrice o mentin intr-o forma buna. Diana Grigor: „Nu fac sala, mi s-a terminat abonamentul, dar cand o sa revin din vacanta o sa reiau sportul” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie