26.05.2023
Dezvaluiri socante despre regina Elisabeta! A fost la un pas de a fi ucisa - FOTO

Regina Elisabeta a II-a a fost unul dintre cei mai populari monarhi, nu numai in Marea Britanie, cat si pe plan international. Ea a fascinat publicul vreme de decenii, insa nu toata lumea a vazut cu ochi buni cariera reginei. Iar informatii socante facute publice de FBI, vorbesc despre mai multe tentative de asasinat.

Cand vine vorba depre cei mai populari sefi de stat din istoria recenta, este foarte greu de crezut ca cineva o poate depasi pe regina Elisabeta a II-a. Ea a fost la carma Marii Britanii vreme de decenii, reusind sa fascineze publicul atat din tara ei natala, cat si pe cel de-a lungul intregului glob. Insa, cum se intampla intotdeauna in cazul persoanelor publice, nu toti au privit cu ochi buni cariera si popularitatea reginei. Iar unii chiar au planuit sa recurga la masuri extreme.

Vrea sa cucereasca Franta? Vezi cat de bine suna „Changer”, noua piesa a Irinei Rimes - VIDEO

Se pare ca noi informatii, dezvaluite de catre Biroul Federal de Investigatii (FBI), ar arata ca, de-a lungul anilor, au existat mai multe tentative de asasinare a reginei Elisabeta a II-a, in timpul vizitelor ei in Statele Unite. O asemenea astfel de situatie ar fi avut loc in anul 1983, cand un barbat ar fi avut de gand fie sa arunce un obiect pe iahtul regal „Britannia”, dorindu-si sa o ucida pe regina in timpul unei vizite ale acesteia in parcul national Yosemite. Motivul pentru aceste planuri extreme ar fi fost faptul ca, fiica barbatului, ar fi fost ucisa in Irlanda de Nord.  

Tatiana Koberidze uimeste cu transformarile sale! Vezi cum arata acum bloggerita: „Bomba” - VIDEO

Incidentul din 1983 nu ar fi fost ultima data cand gruparile nationaliste irlandeze au avut-o in vizor pe regina Elisabeta a II-a, in timpul unei vizite in Statele Unite. Un alt astfel de plan de asasinat ar fi avut loc si in anul 1991, cand mai multe astfel de grupuri ar fi dorit sa creeze tulburari in timpul unei receptii la Casa Alba, cat si a unui meci de baseball la care a asistat regina.

In anul 1989, autoritatile considerau ca riscul adus de IRA (Armata Republicana Irlandeza) asupra sigurantei monarhiei britanice era inca prezent.

Articole din aceeasi categorie