16.11.2021
Detaliul surprinzator despre sotul lui Paris Hilton, care abia acum a iesit la iveala

Carter Reum, noul sot al bogatei mostenitoare Paris Hilton, are, potrivit Page Six, un copil despre care nu a vorbit pana acum.

Aparent, si-a vazut fiica o singura data, cand s-a nascut in urma cu 9 ani. Mama ei este Laura Bellizzi, o vedeta de reality care a aparut in emisiunea VH-1 Secrets of Aspen si s-a intalnit pentru scurt timp cu actorul Mel Gibson. Originara din Chicago, ca si Reum, ea locuieste in California cu copilul.

„Oamenii care conteaza in aceasta poveste stiu de ea de 10 ani”, a spus un purtator de cuvant din partea lui Reum. „Carter sprijina acest copil. Desi nu are o relatie traditionala tata-fiica cu ea, a ajutat-o de cand s-a nascut si va continua sa o faca”.

Afaceristul milionar in varsta de 40 de ani a semnat un document prin care recunoaste ca este tata, in ciuda faptului ca nu pare sa fi cerut niciodata un test de paternitate.

Alexandra Stan a explicat motivele care au dus la divortul neasteptat, la doar 5 luni dupa casatorie

Sursa tabloidului Page Six a declarat ca micuta a fost profund afectata de stirile privind nunta tatalui sau cu Paris. „A vazut postarile lui Paris si Carter care vorbeau despre intemeierea unei familii. A simtit o respingere extraordinara si s-a simtit exclusa. Ea vrea sa aiba o relatie cu el. Vrea doar sa completeze puzzle-ul vietii ei cu piesele care lipsesc.”

O a doua sursa a confirmat ca fetita a fost ravasita de numeroasele articole privind povestea tatalui ei cu Paris.

„Nici nu pot incepe sa descriu durerea pe care o simte”, a spus a doua sursa. „Acum are o varsta la care este constienta si vrea ca familia ei paterna sa o auda si sa o cunoasca. Poate ca nu o recunoaste sau nu o iubeste, dar ea ii recunoaste si ii iubeste pe el si pe familia lui.”

Zglobie si vesela ca o pustoaica! Anii trec pe langa mama lui Dan Balan. Cum a aparut interpreta in noul sau videoclip - VIDEO

O alta Natalia Gordienko, mai putin stiuta de public! „Iubesc, dar nu sunt intr-o relatie”. De ce interpreta nu sarbatoreste 8 martie. Interviu de suflet - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie