16.11.2021
O alta Natalia Gordienko, mai putin stiuta de public! „Iubesc, dar nu sunt intr-o relatie”. De ce interpreta nu sarbatoreste 8 martie. Interviu de suflet - VIDEO

In cadrul unui interviu aparut recent, Natalia Gordienko a dezvaluit o alta latura a sa, una mai putin stiuta de public.

Desi ne-am obisnuit s-o vedem vesela si zambitoare, Natalia Gordienko a aparut intr-un interviu emotionant acordat recent pentru Nud, by Daniela Burlaca. Invitata interviului a fost dincolo de scena si retele de socializare si a oferit publicului oportunitatea sa o cunoasca dintr-o alta perspectiva, una mai reala.

Interpreta a discutat despre cum e sa fii o femeie de succes, sa faci bani multi si sa iti asumi toata responsabilitatea pe umerii sai.

Eu stiu sa fac bani mai bine decat sa stau acasa si sa gatesc sau sa fac ordine. Pentru mine e important ca primesc placere din ceea ce fac, iar muzica intr-adevar imi aduce satisfactie.” 

Zglobie si vesela ca o pustoaica! Anii trec pe langa mama lui Dan Balan. Cum a aparut interpreta in noul sau videoclip - VIDEO

Aceasta sustine ca bogatia si realizarile ei nu se limiteaza la bani, dar la emotii si sentimente provocate de oameni.

„Ma consider o femeie bogata, si nu e vorba doar de bani. Am prieteni, oameni dragi alaturi de mine si cred ca sunt bogata spiritual pentru ca bogatia consta in armonia sufleteasca.”  afirma Natalia.

Ea spune ca nu se mai lasa afectata de comentariile negative din mediul online si a invatat sa nu acorde atentie.„Pentru mine oamenii care comenteaza negativ sunt oameni nerealizati care doar isi strica karma.” 

Bradley Cooper si Irina Shayk sunt, din nou, impreuna? Acestia au fost surprinsi zilele trecute brat la brat pe o strada din New York

Desi se afla mai mereu printre zeci de oameni si activitati, ea sustine ca are nevoie intotdeauna de momente in singuratate.

„Viata mea este foarte colorata, plina de evenimente si emotii, iar acest lucru uneori ma oboseste. Din acest motiv mi-am facut interiorul casei absolut alb, aceasta imagine ma linisteste si relaxeaza. Eu ma simt foarte bine singura.”

La moment interpreta nu se afla inr-o relatie amoroasa, dar cu toate acestea iubeste si spera la o familie numeroasa: „Iubesc, dar nu sunt in relatie. Pentru mine dragostea inseamna foarte mult, nu exista sex fara iubire, pentru ca legatura dintre fizic si moral este foarte importanta. Intotdeauna dragostea mi-a schimbat viata, o persoana care apare in viata ta te schimba pe tine si viziunile tale.” 

 Aceasta doreste ca langa ea sa se afle un barbat demn, la care sa se uite cu dragoste si uimire intotdeauna. „Vreau un barbat puternic, care sa ma depaseasca si de la care sa invat intotdeauna ceva pentru ca orice femeie puternica doreste ca cand vine acasa sa se simta mica si slaba alaturi de barbatul sau.”

Natalia s-a aflat intr-o relatie timp de 5 ani. Ea s-a casatorit atunci cand avea 24 de ani, iar partenerul ei era mai mare cu 4 ani. „A fost dragoste la prima vedere,si nu regret nimic.”   Acestia au impreuna un fiu, pe care il cheama Christian.

Vedeta spune ca niciodata nu a contat banii unui barbat, dar felul in care acesta a facut-o sa se simta:„Niciodata nu am avut ca scop sa-mi gasesc un barbat bogat care sa ma intretina, din contra eu lucrez de la 15 ani si sunt foarte responsabila.” 

Iubirea schimba tot! Chiar daca la 22 de ani s-a pomenit in scaun cu rotile, Sergiu Obada nu a cazut prada depresiei, ba din contra. Are o meserie de suflet si si-a intalnit marea dragoste. Povestea lui te lasa fara cuvinte - VIDEO

Desi nu sta cel mai bine la capitolul dragoste, Natalia spera la o familie numeroasa si fericita. „Eu imi doresc o familie foarte mare, si mi-ar placea sa am multi copii.” marturiseste artista.

Cea mai importanta persoana din viata artistei, care i-a marcat destinul este bunica sa. „Parintii mei au divortat cand eu eram mica, si am fost educata de bunici. Mama a murit cand aveam 18 ani, chiar in ziua de 8 martie, motiv pentru care nu sarbatoresc aceasta zi. La scurt timp l-am pierdut si pe bunelul. Probabil daca nu era bunica mea, azi nu ma alfam aici., pentru ca imi ramasesera doar ea.” povesteste Natalia. 

„Pentru mine e o tema foarte dureroasa, la poze nu ma uit si nici la cimitir nu merg. E prea complicat sa suport aceasta durere pentru ca ea a fost cea mai buna prietena a mea si stiu ca am un inger pazitor langa mine intotdeauna.”  

Aceasta povesteste ca in copilarie nu avea timp liber deloc si era implicata mereu in activitati. „Mi-e mai usor sa spun activitatile in care nu am fost implicata, decat cele in care am fost pentru ca erau foarte multe.” 

Natalia a mai povestit ca are un frate, dar cu care din pacate nu tine legatura, el aflandu-se in alta tara, iar despre tatal sau, tanara spune ca desi comunica, nu impartasesc cele mai apropiate relatii.

Pentru a vedea interviul in intregime accesati videoul de mai jos:

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie