17.09.2022
Destainuirile continua! Nina Cretu, despre avantajele si dezavantajele intr-o relatie cu un barbat mai in varsta: „Eu m-am maturizat mult mai devreme” - FOTO

Se pare ca Nina Cretu nu se opreste aici. Recent, tanara le-a impartasit urmaritorilor sai cum s-a cunoscut cu iubitul sau, Renato Usatii, iar acum, Nina a mai raspuns la o intrebare, mult mai picanta. Vezi in articolul de mai jos despre ce este vorba. 

Recent, pe pagina sa de Instagram, Nina Cretu a decis sa comunice cu urmaritorii sai. Asadar, ea a publicat o caseta unde abonatii sai au avut ocazia de a-i adresa tot felul de intrebari. 

Una dintre intrebari suna astfel: „Cum e sa ai o relatie cu un barbat mai in varsta decat tine? Plusuri/minusuri?”. 

La aceasta intrebare, tanara a tinut sa mentioneze ca ea de mica, inca de cand invata in clasele primare, venea la Chisinau, la fratele sau Emilian, pentru a petrece timpul cu el si cu prietenii sai. Potrivit Ninei, prietenii lui Emilian erau mult mai mari decat ea, cu circa 10-15 ani. „Fiind mai mereu in compania lor, m-am maturizat mult mai devreme”. 

„S-a intamplat o minune!” Katy Black si-a asumat un risc mare direct pe masa de operatie si a nascut pe cale naturala: „A fost cea mai usoara si frumoasa nastere a mea” - VIDEO

De asemenea, Nina a mentionat ca in copilarie ea a avut parte de multe momente neplacute, care la fel au facut-o sa se maturizeze mai rapid decat se maturizeaza alti copii. „Plus la asta, multe momente mai putin placute din copilarie au urgentat gandirea mea mai matura”.

„Iata din acest motiv intotdeauna mi-au placut barbatii mult mai in varsta decat mine, de la care pot sa invat multe, am sprijin, respect si apreciere”, a adaugat Nina Cretu. 

Iar la a doua parte a intrebarii, despre plusuri si minusuri, tanara a tinut sa spuna: „Daca vor aparea minusuri in relatia noastra, atunci o sa vi le zic”. 

Prima aparitie in public a interpretului Patrick Hanganu cu iubita lui. Chiar daca a devenit de curand mama, tanara deja are o silueta de invidiat - FOTO

Renato Usatii si Nina Cretu formeaza un cuplu din ianuarie 2022. Cei doi au postat imagini in care petrec timpul impreuna si totul parea o gluma, insa intr-un final, cei doi sunt de nedespartit si calatoresc mult. Se pare ca familia Ninei este incantata de alegerea ei.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie