02.03.2023
„Despre cum doi tati mai nu s-au batut”! Ludmila Adamciuc - situatie neplacuta in timpul vacantei sale. Afla ce i s-a intamplat bloggeritei

Ludmila a avut parte de o situatie mai putin placuta in timpul vacantei pe care o are, dupa ce parintii unui copil au tipat la fetita sa.

Adamciuc Ludmila este in vacanta cu sotul si fetita lor, insa recent a avut parte de o situatie neplacuta.

Bloggerita a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj unde a povestit ce sa intamplat: „Disco pentru copii de 8/10 ani pe o scena, muzica tare si toti repeta miscari dupa animator. Cei mari isi dau straduinta, cei mici insa alearga haotic, din ultima categorie face parte si Bety.”

Anatol Durbala - imagini emotionante alaturi de mama sa! Cei doi au participat intr-un proiect special marca VIP Magazin: „Mi-au dat lacrimile la poza cu oglinda” - VIDEO

De asemenea, ea adaugat: „In toata aceasta veselie, Beatrice face doi pasi si impinge o fetita, mai mica decat ea. Noi ne ridicam brusc, vedem ca fata e bine, nu a cazut ci s-a clatinat doar, eu fac un gest cu mana de scuze, ce sa le faci is copii si zambesc politicos. In acest timp parintii fetei incep sa tipe la Beatrice. Mama ii tot zicea ceva in ceha cu ton ridicat, dupa cum vorbea si dadea din maini si o privea incruntat.”

Bloggerita a fost extrem de afectata de situatia care i s-a intamplat. „Vreau sa ma ridic ca imi bate amus copilul, dar raman amutita de urletul pe care-l aud. Intre timp sala rasuna de vocea barbatului care dadea din maini si vine agitat spre noi. Zic ca gata amus ne bate pe toti 3. Urla e cel mai potrivit cuvant. La ce ton ridicat si furios avea. Cum doar un om nervos si beat il poate avea. Cateva secunde si e fata-n fata cu sotul meu. Ghenadie da din mana si ii spune in engleza ca-s copii de ce trebuie asa de strigat si aici primeste invitatia la: Hai afara sa ne clarificam. Mama fetitei in tot aceste timp continua sa fluture din deget si sa strige la Beatrice. Iar Beatrice continua sa danseze pe scena, deoarece nu a inteles ca toata aceasta panica era din cauza ei, iar eu stateam asezata pe podea in fata scenei, incercam sa-mi opresc impulsurile. Aici cu calm si empatie nu avea sens sa te pornesti. Am stat. Iar Beatrice continua sa danseze si sa aplaude.”, a povestit Adamciuc.

Kathryn C - transformare uimitoare! Vezi cat de mult a slabit bloggerita: „Pune-te mereu pe primul loc” - VIDEO

Insa la sfarsitul postarii ea a venit cu un mesaj tuturor parintilor: „Nu educati copii straini. In astfel de situatii sau altele, vorbiti cu parintii. Subliniez, vorbiti.”

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Articole din aceeasi categorie