02.01.2023
A dat jos peste 30 de kilograme si a ajuns o senzatie in mediul online. Povestea cofetaresei care si-a convins si sotul sa slabeasca - FOTO/VIDEO

Nikki Madoch, o tanara din SUA, a povestit pe internet drumul spre o silueta mult visata si spre o viata mai sanatoasa. Are zeci de mii de urmaritori pe retelele sociale, curiosi cum a reusit sa dea jos peste 30 de kilograme in doi ani si jumatate, desi cand a inceput sa-si spuna povestea o urmareau doar cativa zeci de prieteni.

Povestea lui Nikki i-a inspirat si pe altii. Fosta jucatoare de volei in colegiu, aceasta a realizat de abia in 2020 cat de tare o afecta greutatea in plus.

Si-a dat seama ca nu mai putea urca scarile fara sa nu gafaie si, in timpul noptii, se trezea pentru ca nu se simtea bine si avea reflux gastric. Atunci a luat decizia sa-si schimbe viata, iar in aceasta "calatorie" a fost insotita si de sotul ei, Adam Yontz, care s-a pus si el pe slabit.

„Mi-a fost teama ca nu voi putea plati facturile medicale si ca nu mai puteam sa fac lucruri pe care le executam cu usurinta in trecut. Am vazut un citat care spune: „Daca nu-ti faci timp pentru sanatate, vei fi fortat sa-ti faci timp pentru boala.", iar asta mi s-a intiparit in minte. M-am simtit lipsita de speranta atunci, dar am stiut ca trebuie sa fac o schimbare. L-am intrebat si pe sotul meu daca vrea sa mi se alature si a raspuns afirmativ", a povestit Nikki despre modul in care s-a motivat sa faca o schimbare drastica.

Un inceput mai putin frumos! Automobilul familie Cebotari a fost furat chiar din ograda lor. Ce au publicat bloggerii pe retelele sociale: „Portile sunt deschise, dar masina care era aici, nu-i” - VIDEO

Fiecare a dat jos peste 30 de kilograme. Au urmat un program strict si, cel mai mult, spun ei, i-a ajutat motivatia venita din mediul online, din cei stransi pe contul tinerei de 28 de ani, Nikki Gets Fit. In opt ani, femeia pusese pe ea 36 de kilograme si ajunsese la 114 kilograme. Nikki face prajituri si si-a facut o afacere din asta, insa tentatiile dulci nu au ocolit-o. Desi spune ca nu a fost niciodata extrem de atrasa de dulciuri, recunoaste ca i-a fost greu sa stea toata ziua printre gogosi si torturi. Manca necontrolat, iar acest lucru isi pusese amprenta pe silueta si pe sanatatea ei. Erau zile cand manca de doua ori pe zi fast food sau pana avea dureri de cat de mult ingurgitase, iar noaptea dormea doar doua-trei ore.

In liceu si facultate auzea deseori cuvinte urate din partea colegilor si insulte legate de aspectul ei fizic chiar si in timpul meciurilor de volei. Toate acestea s-au schimbat acum in complimente si rugaminti de a-si impartasi secretele.

Nina Cretu si Renato Usatii - un Revelion „fierbinte”! Cum s-au distrat indragostitii in noaptea dintre ani - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie