09.07.2022
Denise Richards si Charlie Sheen au ajuns la o intelegere dupa ce fiica lor si-a facut cont pe o platforma cu continut pentru adulti. Ce declaratii au facut actrita si fostul sau sot: „E o noua aventura, are toata sustinerea...” - FOTO

Denise Richards si Charlie Sheen au ajuns la o intelegere dupa ce fiica lor si-a facut cont pe o platforma cu continut pentru adulti. Actrita si fostul sau sot au decis ca ar trebui sa-si sustina fiica indiferent de deciziile pe care aceasta le ia. Sami Seen, in varsta de 18 ani, a fost criticata de tatal sau atunci cand a facut anuntul oficial.

Denise Richards pare ca si-a convins sotul sa fie mult mai deschis cand vine vorba de fiica lor. Actrita si fostul sot au fost in conflict dupa ce Sami a decis sa-si deschida contul pe platforma pentru adusti. Charlie Sheen a declarat la acel moment ca Denise, fosta sa sotie, este o influenta negativa asupra fiicei lor.

Denise Richards si Charlie Sheen au ajuns la o intelegere

Actrita in varsta de 51 de ani a oferit un interviu detaliat pentru publicatia Us Weekly. Aceasta a povestit mai multe despre lucrurile care s-au schimbat in viata sa in ultima perioada, dar si despre modul in care evolueaza relatia cu fostul sot.a se inteleaga de dragul fiicei lor, Sami Sheen.

”Cred ca este minunat ca ne putem sustine unul pe celalalt fara sa ne judecam. Ma bucur ca Charlie o sustine pe Sami.”

”Cred ca este minunat ca ne putem sustine unul pe celalalt fara sa ne judecam. Ma bucur ca Charlie o sustine pe Sami.”

Sami Sheen Hopes to Use OnlyFans to Show 'All Bodies Are Beautiful' |  PEOPLE.com

Declaratiile actritei vin la mai bine de o luna dupa ce fostul sot a acuzat-o ca are o influenta negativa asupra fiicei lor.

”Fiica mea are 18 ani si locuieste acum cu mama sa. Astfel de lucruri nu s-au intamplat niciodata sub acoperisul meu”. Declaratiile actorului au venit la scurt timp dupa ce Sami a anuntat ca isi deschide cont pe o platforma cu continut pentru adulti.

La acel moment Charlie Sheen si-a declarat dezaprobarea cu privire la decizia fiicei sale. Actorul in varsta de 56 de ani a incercat sa-si opreasca fiica.

Cu toate acestea Sami a fost decisa sa-si urmeze intuitia si sa-si deschida cont pe platforma. In cele din urma tatal sau a acceptat cu conditia ca aceasta sa fie atenta la ceea ce posteaza in mediul online.

Sami Sheen promotes OnlyFans amid Charlie, Denise Richards feud

Denise Richards a urmat exemplul fiicei sale si s-a alaturat platformei cu continut pentru adulti

Dupa lungi discutii, Denise Richards si Charlie Sheen au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste cresterea fiicei lor. Actorul nu se mai opune deciziei fiicei sale de a se alatura unei platforme cu continut pentru adulti. Mama vedetei Sami Sheen si-a facut la randul sau cont pe platforma. Acesta si-a motivat decizia printr-o postare pe contul sau de Instagram.

”Am auzit de aceasta platforma, dar nu intelegeam exact ce era. In momentul in care am inceput sa invat am inteles care este rolul acestei platforme. Pentru mine nu face nicio diferenta. Oamenii posteaza fotografii cu ei in costume de baie chiar si pe Instagram.”

Tatiana Maxian - fotografii rare alaturi de sora sa! Vezi cat de mult seamana cele doua: „O sa-mi fie dor de tine, scumpa mea...” - FOTO

”Sami a primit multa ura dupa ce a facut anuntul ca se va alatura platformei. Acum, mai mult ca niciodata, are nevoie de un parinte care sa-i fie alaturi. Sami se imbarca intr-o noua aventura, iar din acest moment ea are toata sustinerea mea.”

Denise Richards le-a oferit fanilor si si un link pentru a o urmari pe platforma cu contint pentru adulti. Aceasta si-a deschis contul pe data de 4 iulie, ocazie cu care s-a postat intr-un costum de baie cu steagul Americii. Cei care isi doresc sa o urmareasca pe actrita pe platforma trebuie sa plateasca o subscriptie de 25 de dolari.

Denise Richards marks daughter Sami's 17th birthday with pics
Articole din aceeasi categorie