14.10.2023
Denis Roabes de la The Motans, adevaratul motiv pentru care a renuntat la Vocea Romaniei: „A fost o experienta foarte faina, foarte vasta, dar...”

Denis Roabes, solistul trupei The Motans, a vorbit despre retragerea de la „Vocea Romaniei”.

Denis Roabes, solistul trupei The Motans, a ales sa nu mai faca parte din echipa emisiunii „Vocea Romaniei”. Astfel, fanii i-au resimtit lipsa in ultimul sezon, iar cei mai multi s-au intrebat care este motivul real pentru care artistul a renuntat la scaunul de antrenor de la Pro TV.

Cantaretul este foarte deschis cu publicul sau, iar recent a dezvaluit detalii despre proiectele pe care le pregateste, avand in plan si un turneu inedit cu trupa. Astfel, timpul dedicat muzicii este pretios, motiv pentru care a decis sa renunte la alte proiecte.

Denis Roabes pregateste un turneu national si depune mult efort pentru a-l face perfect. Artistul a declarat recent ca este perfectionist si ca acorda o atentie foarte mare detaliilor.

„Am fost prin tara, dar turneu inca n-am facut. Mai e de lucrat un pic acolo. E posibil sa fie atat de complex, incat sa il reprogramam pentru anul viitor, tot turneul. Uneori sunt prea perfectionist. (…) Nu (n.r. nu e agasant de tipicar), doar am o mica inclinare spre OCD (tulburare obsesiv-compulsiva)”, a spus Denis Roabes pentru Cancan.

De ce a renuntat Denis Roabes la Vocea Romaniei

Denis Roabes a mentionat ca decizia de a renunta la „Vocea Romaniei” a fost luata inainte de a face public anuntul. El a afirmat ca, cel putin in urmatorii ani, intentioneaza sa se concentreze asupra muzicii. El a mentionat ca experienta sa la Vocea Romaniei a fost foarte vasta, dar a implicat o investitie semnificativa de timp. Astfel, artistul si-a dat seama ca trebuie sa acorde prioritate muzicii, asa ca a decis sa puna capat experientei de la Pro TV.

Horoscop 14 octombrie 2023. O zodie are parte de certuri si tensiuni in cuplu

„Cred ca a fost o decizie luata inainte cu mult de a face public acest anunt. Am decis ca, cel putin in anii urmatori, sa pun accentul pe muzica. La Vocea Romaniei a fost o experienta foarte faina, foarte vasta, dar mi-a furat foarte mult din timp. Si mi-am dat seama ca trebuie sa prioritizez fie una, fie cealalta chestie. Asa ca am decis sa pun pe primul loc muzica. Pentru ca totusi asta fac, pentru asta am venit aici, pentru asta sunt aici!”, a declarat artistul pentru sursa mentionata anterior.

Smiley, impreuna cu Theo Rose, Irina Rimes, Tudor Chirila si Denis Roabes de la The Motans au fost mentorii care au concurat in sezonul 10 la „Vocea Romaniei” pentru a-i ajuta pe concurentii lor sa castige trofeul emisiunii de la Pro TV.

Ulterior, Denis Roabes si-a anuntat fanii de pe retelele de socializare ca nu il vor mai putea urmari in noul sezon „Vocea Romaniei” intrucat munca depusa pentru realizarea unui turneu necesita foarte mult timp. Cu toate acestea, prin mesajul sau, artistul le-a multumit tuturor pentru sustinerea oferita si a numit participarea sa la emisiune drept o „experienta foarte frumoasa”.

Ce mesaj a lasat Irina Rimes la o postare facuta de Theo Rose: „Este usor sa starnesti” - FOTO

„Asadar am cateva vesti pentru voi. In toamna imi doresc sa lansez un album nou si sa pornesc intr-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani. Venim sa ne vedem! Dupa cum va puteti imagina, e o munca imensa care sta in spatele acestor provocari, una pe care am inceput-o deja de ceva vreme. Aceste lucruri au dus insa la o concluzie. Nu voi mai putea continua in rolul de antrenor la Vocea Romaniei. Vreau sa multumesc pe aceasta cale intregii echipe Vocea Romaniei, colegilor de scaun si oamenilor de acasa. A fost o experienta foarte frumoasa, din care am invatat incredibil de multe si am avut norocul sa-mi fac prieteni noi. Totodata, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare fata de orice viitor concurent care s-a inscris la emisiune dorind sa ajunga in echipa The Motans. Dar sa stiti ca inboxul meu e mereu deschis. Ne devem in fata scenei”, a scris artistul pe contul sau de Instagram.

Articole din aceeasi categorie