13.10.2023
Ce mesaj a lasat Irina Rimes la o postare facuta de Theo Rose: „Este usor sa starnesti” - FOTO

Irina Rimes a transmis un mesaj pe pagina de Instagram a lui Theo Rose.

Dialogul tensionat dintre Irina Rimes si Theo Rose de la „Vocea Romaniei” a generat multe discutii si dispute in mediul online. De asemenea, fanii ambelor artiste s-au angajat intr-un adevarat conflict pe platformele de socializare, iar Irina Rimes a transmis un mesaj public prin care le-a cerut sa inceteze cu comentariile negative si rautatile.

Controversa care a aparut pe platformele de socializare a inceput atunci cand Irina Rimes a adus in discutie genul muzical practicat de Theo Rose in timpul emisiunii „Vocea Romaniei”, la care ambele artiste erau jurate. Ulterior, Theo Rose a izbucnit in lacrimi dupa jurizarea concurentei, iar fanii au tras concluzia ca aceasta a plans din cauza colegei sale.

Irina Rimes, mesaj pentru fani

Ulterior, Irina Rimes a fost supusa unor critici foarte dure din partea sustinatorilor lui Theo Rose si a altor artisti care si-au exprimat punctul de vedere. Pe langa asta, s-a declansat o controversa considerabila in mediul online intre cei care o admira pe Theo Rose si fanii Irinei Rimes. Intr-una dintre postarile facute de artista, un utilizator a lasat un comentariu afirmand ca Irina Rimes este superioara lui Theo Rose, ceea ce a determinat-o pe Irina sa transmita un mesaj public.

„Nu este o competitie. Ma astept de la comunitatea mea sa aplaneze un scandal, nu sa il starneasca. Multumesc daca intelegeti asta. Este usor sa starnesti ura intre oameni, mai ales pe SM (n.r. social media), dar eu tot timpul m-am pronuntat impotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a transmis Irina Rimes la o postare facuta de Theo Rose pe Instagram.

Horoscop 14 octombrie 2023. O zodie are parte de certuri si tensiuni in cuplu

Cu cateva zile in urma, imediat dupa difuzarea momentului in care artista a izbucnit in plans la televizor, Theo Rose a simtit nevoia sa lamureasca situatia. Ea s-a adresat urmaritorilor de pe platformele de socializare, explicand ca Irina Rimes nu este responsabila pentru momentul ei vulnerabil. Partenera lui Anghel Damian a recunoscut ca replica Irinei i-a reamintit de niste frustrari acumulate de-a lungul carierei. Mai mult, Theo a subliniat ca exista o relatie frumoasa de colaborare intre ea si Irina Rimes si ca se apreciaza reciproc.

Bloggeritele si vedetele de la noi transpuse in anii `90! Imagini generate de Inteligenta Artificiala au devenit virale pe retelele de socializare - GALERIE FOTO

„Eu, in primul rand, n-am plans din cauza Irinei. Voi trebuie sa intelegeti ca noi filmam acolo, ce vedeti voi e, asa, o frantura din tot ce se filmeaza. Stam extraordinar de multe ore si, in vria aia, si dupa multe ore de filmare ne mai ia gura pe dinainte si mai spunem lucruri. (…) Tot timpul verificam. Se intampla sa mai scoti cate un rahat pe gura, nu stiu, cand vrei sa convingi un concurent… Tot timpul am verificat cu ceilalti antrenori daca i-a deranjat ce am zis. Adica, niciodata n-am plecat suparati de acolo si nu e despre asta. M-a surprins ca s-a creat toata valva asta”, a declarat Theo Rose pe Instagram, despre presupusul conflict cu Irina Rimes la „Vocea Romaniei”. „La final, ea a venit la mine sa verifice, am zis, ba, nu, s-au adunat si la mine niste frustrari. Sunt niste lucruri care ma dor si pe mine. Cu totii avem chestiile astea si daca m-ai atins fix acolo am, asa, o reactie. Imi da o lacrima, puii mei acuma, n-am intentionat nici sa plang. M-a emotionat si imbratisarea lui Pavel, pentru ca el stie povestea”, a incheiat Theo Rose.

Articole din aceeasi categorie