06.03.2024
Delia, mesaj ferm pentru fani, dupa ce imaginea ei a fost folosita fara acordul sau: „Niciodata!”

Delia a transmis un mesaj ferm pe pagina sa oficiala de Instagram, dupa ce imaginea ei a fost folosita fara acordul ei, in mod inselator.

Delia este una dintre cele mai active artiste in mediul online, interactionand frecvent cu fanii si impartasind imagini din calatoriile ei sau de la concerte pe retelele sociale. Recent, imaginea artistei a fost folosita fara voia ei, motiv pentru care Delia a emis un avertisment dupa ce a constatat ce i s-a intamplat in mediul online.

Cum arata locuinta in care traieste Delia Matache? Imobilul a costat mai  bine de un million de euro - FOTO

Delia este iubita de o comunitate foarte mare de fani, care creste constant. Cu toate acestea, artista a constientizat ca faima vine si cu anumite inconveniente. De-a lungul timpului, Delia a intampinat diverse incidente in mediul online. La un moment dat, artista a fost confruntata cu fenomenul deepfake, in care cineva a manipulat imaginea ei si a creat materiale nepotrivite.

La Multi Ani, Delia Matache! - RoVestea

Iuliana Beregoi - in duet cu... bunicul ei: „Vrem la concertul tau sa cante si el” - VIDEO

Delia trage un semnal de alarma asupra postarilor false din online.

Cu cativa ani in urma, cineva a folosit imaginea Deliei pentru a crea videoclipuri cu continut explicit. Acest incident a determinat-o pe artista sa traga un semnal de alarma si sa avertizeze fanii sa fie precauti in fata acestor situatii. De aceasta data, imaginea Deliei a fost utilizata pe Facebook. Numerosi fani au reactionat dupa ce au observat ca o presupusa Delia solicita saluturi. Ca o„rasplata”,impostoarea pretinde ca va oferi 500 de euro tuturor celor care ii transmit un simplu„Buna!”.

Delia Matache a rabufnit: ”Ce fiinte umane sunteti?”

„Va binecuvantez pe toti! Primii 200 de oameni care spun „Buna, le dau 500 de euro si sunt reala, de acum incolo”,este mesajul transmis in online.

Odata ce fanii au vazut postarea, au simtit ca ceva este in neregula. Informatia a ajuns si la urechile Deliei, care a dorit sa clarifice situatia. Artista a subliniat ca nu foloseste niciodata functia de live pe Facebook, deci acele mesaje nu sunt de la ea. Cantareata i-a sfatuit pe toti sa fie atenti si sa nu cada in astfel de capcane. Delia este profund indignata de astfel de evenimente si considera inacceptabil sa ii fie utilizata imaginea in astfel de circumstante.

Alina Stoianov a aratat chipul fiicei sale! Cu cine seamana Mora - FOTO

Delia Matache, venituri de aproape 9 milioane de lei in 2020. Jurata X  Factor s-a imbogatit in pandemie | Spynews.ro

„Tepe! Nu mai haliti vrajeli. Nu sunt live pe Facebook! Niciodata!”,a precizat Delia pe pagina sa oficiala de Instagram.

Cu mai multe ocazii, Delia s-a folosit de notorietatea ei pentru a transmite diverse mesaje persoanelor care critica constant femeile pentru aspectul lor fizic ori pentru alegerea lor de a apela la interventii estetice. Prin reactiile cantaretei, ea a vrut sa atraga atentia asupra comentariilor toxice si sexiste la adresa femeilor.

Intr-un video publicat pe contul ei de TikTok, Delia a vorbit despre presiunea sociala la care sunt supuse femeile in ceea ce priveste felul in care arata. Artista a enumerat o serie de remarci si comentarii care circula in mediul online si nu numai si care sunt toxice.

Delia Matache: „Nu am reusit niciodata sa tin o dieta mai mult de 2 zile”

„Ce am observat in ultima perioada in online si nu mi se pare sanatos. Toti facem asta. Uite ba ce a imbatranit si asta/asta.’ Asta mai rar, in general e asta, presiunea e pe ele. Dar nu inteleg, are bani, de ce nu-si face ceva? Are foarte multi bani. La cati bani castiga de ce nu-si face chestii? Intre timp, isi face chestii. Ce si-a facut? S-a desfigurat, nu mai e ea. Dar ce, nu vrea sa spuna ce si-a facut? Dar de ce nu spune? Datoreaza asta intregii omeniri. Trebuie sa spuna ce si-a facut.’ Intre timp, spune ce si-a facut. Prea multe detalii, ce face acum? Ne spune tot ce si-a facut asta? Dar pe cine intereseaza? Chiar nu intereseaza. Arata foarte bine pentru varsta ei. Daca vrei sa faci un compliment, ii spui: Arati foarte bine.’Punct. Pentru varsta ta, nu mai e un compliment, e o problema de mentalitate. Este discriminare. E ca si cum i-ai spune: ‘ai o memorie foarte buna pentru varsta ta”.

Obsesia ascunsa a Deliei Matache. O are inca din copilarie, dar mama sa o  pedepsea pentru acest lucru - Evenimentul Zilei
Articole din aceeasi categorie