29.04.2023
Delia, aspru criticata de fani pentru ipostaza in care apare: „Iti strici frumusetea cu tot felul de prostii! Ar trebui sa te imbraci ca o doamna” - FOTO

Delia a atras atentia cu cele mai recente fotografii distribuite pe retelele de socializare, unde are milioane de urmaritori. Cantareata apare machiata special, iar fanii au reactionat, unii i-au apreciat make-up-ul, altii au criticat-o in termeni duri.

Cantareata in varsta de 41 de ani e recunoscuta pentru aparitiile sale excentrice, pentru hainele extravagante pe care le poata la concerte, la sedintele foto sau la diferitele videoclipuri pentru piesele sale. 

delia-criticata-1

De curand, Delia a atras atentia cu machiajul special pe care l-a purtat. In cele mai recente fotografii distribuite in mediul online, vedeta apare intr-o poza purtand un machiaj grafic, cu cercei in sprancene. In alte fotografii, Delia apare cu un make-up cat-eye si cu unghii negre, extrem de lungi.

Miss Odesa face furori la Bucuresti. Cum pozeaza ucraineanca in fata cladirilor istorice din capitala - FOTO

delia-criticata-5

Pare ca aparitiile Deliei fac parte dintr-un concept, un nou proiect muzical pe care artista se pregateste sa il lanseze in perioada urmatoare. Chiar si asa, fanii s-au dat cu parerea pe Instagram, unii au apreciat aparitiile ei recente, altii au criticat-o in termeni duri.

delia-criticata-8

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza mare, artistul pregateste lansarea unei piese - FOTO/VIDEO
„Chiar daca vizitam toate muzeele din lume ce ascund opere de arta nu ajungeam la a spune astfel: frumusetea artei ori arta frumusetii! Atunci cand privesc poza aceasta. Da…ma refer la tine, Delia”. „Mare pacat ca iti strici frumusetea ta cu tot feluri de prostii. Parerea mea ar trebui sa te imbraci si sa te comporti ca si o doamna care esti. Mare pacat ca iti ascunzi frumusetea cu tot feluri de prostii. Cred ca nu mai stii de tine, probabil ti s-a urcat la cap prea mult bine”, sunt cateva dintre comentariile primite de Delia.

delia-criticata-7
Articole din aceeasi categorie