06.07.2023
Delia a lansat piesa Scandal in colaborare cu HVNDS. „Imi place sa ma joc. Am dat frau liber imaginatiei si creativitatii”

Delia revine cu o noua piesa, Scandal, de data asta in colaborare cu HVNDS. Artista a facut primele declaratii despre melodie. Din trupa face parte si Iustin Cimpeanu, fost concurent in echipa lui Florin Dumitrescu la Chefi la cutite De altfel, celebrul bucatar a fost si el implicat intr-un alt proiect muzical cu cei de la HVNDS.

Piesa, un mix de stiluri muzicale rock-trap este un adevarat manifesto al rebelilor, al celor care nu respecta regulile si care vor sa isi faca vocea auzita.

„Scandal” a fost compusa de Delia, Alex Cotoi, Johnny si Iustin, versurile Delia, Iustin Radu Campeanu si Onel, iar la productie Alex Cotoi a inserat amprenta HVNDS in acest mix neasteptat.

Tany Vander si-a cumparat un Bentley! „Am inceput sa plang inca din secunda cand am vazut-o”! Vezi cum arata bolidul de lux - VIDEO
Videoclipul pentru „Scandal” a fost regizat si filmat de Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai colaborat si pentru alte piese precum „Cum ne noi”, „Arunca-ma”, „Dragoste cu dinti” sau „Intre noi”. 

DESCOPERĂ: Cine este Delia Matache. „Ar fi trebuit să fiu profă, dar nu  cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva” - KFetele

HVNDS, proiectul muzical format din Iustin, Johnny, Onel si Niki, a fost infiintat in 2016, si a devenit cunoscut publicului prin piesele virale si colaborarile cu Satra B.E.N.Z., NOSFE, RAVA, Killa Fonic, Azteca si Nane.

„Galusca implineste 6 luni”! Tatiana Nastas - fotografie adorabila alaturi de fiica cea mica - FOTO

„Imi place sa ma joc, sa experimentez din punct de vedere muzical, asa ca am petrecut mult timp in studio cu Alex Cotoi si am dat frau liber imaginatiei si creativitatii. Cand am inceput sa compun Scandal, am simtit ca HVNDS va aduce acel flavour de care piesa avea nevoie sa fie completa. Enjoy!”, a spus Delia.

Delia

 „Scandal” va fi inclus pe albumul ”Flexx” pe care Delia il va lansa in toamna, un album cu un sound complex si cu colaborari surpriza. 

Articole din aceeasi categorie