06.07.2023
Tany Vander - momentul in care si-a vazut bolidul de lux! „Am inceput sa plang inca din secunda cand am vazut-o” - VIDEO

Tany Vander si-a indeplinit inca un vis. Aceasta si-a procurat un Bentley de culoare neagra.

Bloggerita a decis sa le povesteasca si urmaritorilor ei de pe Instagram despre noua sa achizitie, astfel, aceasta a postat un video din salonul din care si-a cumparat bolidul.

Vedete cu 4 la BAC! La ce discipline au obtinut note negative Andreea Bostanica si Vlada Botan - FOTO

„Am vizualizat aceasta zi cativa ani si imi doream atat de mult aceasta masina, incat efectiv imi imaginam cum miroase pielea salonului, ce culoare are, cum e la atingere volanul iar in telefon aveam zeci de poze salvate. Cand m-au anuntat ca masina a ajuns si ca este pe loc, efectiv nu am dormit toata noaptea de emotii. Am asteptat-o intr-atat de mult, incat credeam ca sigur nu voi plange si ca voi face un video din ala care vezi pe Instagram, cu emotii limitate, dar frumos si estetic, ideal pentru postare. Dar evident ca nu a fost asa”, a scris Tany in descrierea filmuletului.

„Am inceput sa plang inca din secunda cand am vazut-o si asa intreg video. Cred ca nici nu e cazul sa va spun multe, pur si simplu priviti acest video si o sa simtiti totul. Multumesc, multumesc, multumesc”, a mai adaugat bloggerita.

Surprinsi si bucurosi in acelasi timp de succesul bloggeritei, internautii i-au lasat mesaje de felicitare in sectiunea comentarii.

Interpreti, sportivi, bloggeri! Top 30 vedete din Moldova cu bifa albastra pe Instagram - GALERIE FOTO

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Articole din aceeasi categorie