04.06.2024
De Ziua Internațională a Copilului, cel mai mare mall din țară, PORT MALL, a devenit epicentrul distracției şi cel mai îndragit loc pentru copii - VIDEO

Ziua copiilor a fost sărbătorită fastuos la Port Mall.

Tatiana GOLEA, COFONDATOR PORT MALL:„Noi, echipa PORT Mall ne-am mobilizat astăzi să aducem magie, distracție și cel mai reprezentativ gust al copilariei, ciocolata și nu una oricare, dar acea care astăzi va scrie istorie la nivel de țară”.

Anatolie GOLEA, COFONDATOR PORT MALL:„Astăzi, stabilim două recorduri, cea mai mare ciocolată din țară și al doilea record, cei mai mulți copii adunați într-un singur loc. Astăzi, s-au adunat peste 30.000 de copii la Port Mall și noi echipa Port Mall ne mândrim cu acest rezultat”.

Inspirându-se din povestea magică a lui Willy Wonka, apărută în gândul Andreei Golea, organizatorii au pregătit un show cu multe culori și gustul celei mai mari ciocolate din țară!

Andreea GOLEA, 12 ANI:„Este filmul meu preferat și le-am sugerat părinților să-l aducem în Port Mall pe Willy Wonka ca să facem toți copii fericiți”.

Nicolae POJOGA, FONDATOR DULCINELLA: „Ideea a venit la inițiativa PORT Mall, în această zi minunată să îndulcim cât mai multă lume”.

Cinci - cei mai norocoși copii au avut posibilitatea să participe direct la procesul de prepare a celei mai mari ciocolate din țară.

Emilian CRETU, ACTOR: „Eu sunt sigur că astăzi împreună cu voi o să facem istorie aici la Port Mall!”

Pe tot parcursul zilei, în parcarea PORT MALL, s-a desfășurat o expoziție de echipamente și autospeciale ale MAI, alături de zona Off-Road, unde au fost expuse ATV-uri și un balon cu aer cald. De asemenea, s-au oferit 500 de înghețate gratuite, iar intrarea pentru toti a fost, la fel, gratuită.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie