08.05.2022
“De unde ai scos vocea asta?”. Nimeni nu se astepta sa cante asa cum a facut-o! Elisei Patrascanu, interpretare inedita a celebrei piese “Time to Say Goodbye” la Romanii au Talent - VIDEO

Elisei isi cauta de munca la spitalele de stat, pentru ca a terminat recent  Scoala de Asistenta Medicala.

Canta de mic in corul bisericii din localitate sa. La incurajarile oamenilor de acolo, a incercat sa se dezvolte si mai mult in acest domeniu. A renuntat la muzica in liceu pentru ca parintii s-au separat, iar el a ales sa plece sa studieze la Bucuresti. O familie cu suflet mare a hotarat sa ii plateasca studiile. Pe langa asta, Elisei a decis sa si munceasca, pentru a se descurca mai bine.

Are 5 frati si spune ca si acestia l-au ajutat financiar. Vine dintr-o familie adventista si totul s-a destramat dupa ce mama s-a mutat cu alt barbat.

Moldoveanca Elena Demirdjean, aplaudata in picioare de toti juratii, la Romanii au talent: „Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului!”. Vezi momentul in care interpreta a facut senzatie pe scena - VIDEO

Elisei a facut cursuri de canto cu una artista Luiza Spiridon, iar aceasta l-a invatat sa cante corect.

Canta la evenimente private, doar duminica. Nu canta sambata la nunti ortodoxe.

A venit la Romanii au talent in special pentru ca sora sa mai mare, cea care l-a ajutat cel mai mult, l-a rugat sa vina. Ea are mare incredere in el si spune ca se va descurca bine.

Articole din aceeasi categorie