25.04.2022
De Pasti, familia Cretu e mai fericita si implinita ca niciodata! Ce dezvaluiri a facut mama lui Emilian Cretu despre relatia fiicei sale cu Renato Usatii: „Multumesc Domnului ca mi-a dat asa un ginere...” - VIDEO

Pregatirile de Pasti in familia actorului Emilian Cretu au inceput cu amenajarea curtii. Peste 1000 de flori de toate culorile, copaci si arbusti au fost plantati astazi atat in gradina actorului cat si in mahala, acolo unde acesta a sadit o alee de tei. Cum arata acum curtea casei de la Negureni vezi in reportajul marca O Seara Perfecta. 

In vinerea mare intreaga familie Cretu a inceput pregatirile pentru Pasti. Sute de flori, copaci si arbusti au inundat curtea casei de la Negureni.

Emilian Cretu are o pasiune aparte pentru flori si tot ce inseamna frumosul, iar aceeasi pasiune o impartaseste si Nina Cretu, sora lui. 

Au adus oamenilor sarbatoare in casa si in suflet! Svetlana Sainsus si Gabriel Nebunu au dat inca o data dovada ca au un suflet mare: „Mergem acasa si plangem impreuna cu Gabriel, pentru ca viata este foarte nedreapta” - FOTO/VIDEO

Cei doi afirma ca planteaza intotdeauna cu placere, insa totusi Nina a confirmat ca Emilian e cel care intrece asteptarile tuturor, iar pasiunea sa nu poate fi intrecuta de nimeni.

De curand si mama lui Emilian si-a sarbatorit ziua de nastere. Aceasta ne-a povestit ca a mers la Chisinau unde Emilian i-a oferit o sedinta de masaj facial, dupa care a mers la Renato Usatii. 

Aceasta a povestit despre relatia fiicei sale cu fostul politician Renato Usatii si a catalogat-o ca fiind una foarte frumoasa: „Cu Renato suntem in relatii foarte bune, multumesc Domnului ca mi-a dat asa un ginere.” , afirma Anastasia, mama Ninei si a lui Emilian.

Tot ea ne-a povestit ca a aflat totul de la Emilian: „Nina nici nu a reusit sa imi spuna ca deja stiam de la Emilian. La inceput parca nu am luat-o in serios, dar m-am trezit noaptea si ma gandeam ca Doamne chiar e serios. Mi-am facut niste griji, apoi ea a venit acasa si mi-a explicat totul si sunt acum foarte linistita. Chiar ma bucur pentru ei si stiu ca NIna e fericita.” , a mai adaugat femeia. 

Tot atunci, reporterul Pro TV Iulia Deliu a descoperit ca adevaratul sef in casa de la Negureni nu este nici Emilian, nici mama acestuia, dar Dorina, matusa actorului.

Horoscop 25 aprilie 2022. Zodia care va avea bani cu sacul

Un gospodar adevarat nu se limiteaza doar la curtea sa, de aceea Emilian si restul membrilor au iesit sa plateze o alee de tei: „Aici la mine la gard era dezastru si le-am zis vecinilor: „Dati-mi voie sa va fac gardul”, si intr-o saptamana l-am facut numai pentru a avea placerea de a mai avea inca o bucata de spatiu in drum si aici va fi o alee de tei.” , spune Emilian.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie