16.08.2023
De la obez la super in forma. Fiul lui Arnold Schwarzenegger isi continua transformarea fizica spectaculoasa

Christopher Schwarzenegger, fiul cel mai mic al lui Arnold Schwarzenegger, este intr-o continua schimbare. In urma cu cativa ani, acesta pierduse lupta cu kilogramele, ajungand un adolescent obez. Intre timp, a inceput un proces de transformare, care continua si in prezent.

Christopher depasise suta de kilograme, spre ingrijorarea familiei sale, care isi facea probleme pentru sanatatea acestuia. In 2020, tanarul si-a schimbat radical stilul de viata si a slabit enorm, printr-o dieta stricta si mult sport. Inca de anul trecut, fiul lui Arnold surprindea cu noul lui look “slim”, insa in cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, tanarul de 25 de ani nu pare doar slab, ci are si o alura atletica, semn ca petrece mult timp in sala de fitness. Christopher a fost fotografiat iesind de la unul din antrenamentele sale, in haine sport.

Spre deosebire de ceilalti frati ai sai, carora le place lumina reflectoarelor, Christopher este mult mai retras, preferand sa fie discret si sa se fereasca de lumea mondena.

Cum arata sotul Nataliei Platon? Designer-ul a publicat prima imagine cu chipul lui - FOTO

Procesul lui de slabire a avut ca prim scop sa fie in forma maxima la absolvirea facultatii. “A inceput sa faca sport si sa faca alegeri alimentare mai bune. A fost plecat la scoala, traind ca un copil obisnuit de colegiu timp de cativa ani, dar acum este gata sa aiba mai multa grija de el insusi”, a spus un apropiat al tanarului. 

Familia e foarte mandra de el si il felicita de cate ori are ocazia.„Intre orele tale de box, cursurile de haltere, cursurile de stretching, cursurile de ciclism si asa mai departe, nici macar nu pot sa tin pasul cu tine!” -  a scris tatal lui faimos pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie