15.08.2023
Cum arata sotul Nataliei Platon? Designer-ul a publicat prima imagine cu chipul lui - FOTO

Natalia Platon traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei. Pe langa faptul ca in luna aprilie a acestui an s-a maritat, pe 2 iulie designer-ul a adus pe lume un baietel pe nume Stas.

Chiar daca este activa in mediul online, avand o comunitate de aproape 60 de mii de urmaritori pe Instagram, Platon totusi nu-si expune pe deplin viata personala.

De cand este intr-o relatie cu sotul ei, bloggerita nu a publicat nicio fotografie cu chipul lui. Chiar si asa, acum cateva minute, Natalia Platon a decis ca este timpul potrivit pentru a face acest lucru.

S-au reintalnit dupa mult timp! Asa arata in prezent dansatorii Ionela Tarus si Mihai Ungureanu - FOTO

In mai putin de o ora de cand a fost postata prima poza de familie a Nataliei, ea a strans peste o mie de aprecieri din partea internautilor. „Family”, a mentionat ea.

Mai hot decat Ben Affleck? Cu el l-a inlocuit Jennifer Garner pe fostul sot care-a facut-o sa sufere - FOTO

„Cat de frumosi sunteti”, „Ce draguti. Sa fiti fericiti”, „Ce familie frumoasa”, „Cat de bine arati”, „Ce frumosi”, sunt cateva comentarii din dreptul celor mai recente fotografii pe care le-a distribuit influencerita.

Natalia Platon este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Moldova. Aceasta are si un blog personal de Instagram unde impartaseste fotografii cu cele mai importante evenimente din viata ei.

Posesoarea bronzului perfect! Cine este interpreta de la noi care a evadat pe Insula Thassos - FOTO

Articole din aceeasi categorie