21.11.2022
Alla Pugacheva a inspirat-o sa devina interpreta! Ce a povestit Dara despre artista rusa pe care o admira si in prezent - VIDEO

Recent, pe pagina sa de TikTok, Dara a recunoscut ca isi dorea pe cand era mai mica sa devina o a doua Alla Pugacheva, deoarece o admira foarte mult.

Prima data, Dara, cunoscuta si ca Nicoleta Darabana, i-a ascultat piesele Allei la varsta de 3 ani. „Vreti sa aflati cum am decis eu sa devin cantareata? Artista? Aveam 3 ani cand au auzit-o prima data pe Alla Pugacheva, o artista din Rusia care atunci avea deja peste 50 de ani, dar nu stiu ce se intampla cu mine in timp ce o ascultam pentru ca eu ma simteam extraordinar de special si diferit. Muzica ei imi dadea o senzatie aparte. Priveam fiecare editie a show-ului rusesc „Piesa Anului” anume pentru ca s-o vad pe ea. Ea mereu canta ultima si intr-una din serile astea s-a intamplat si eu am adormit inainte ca Alla Pugacheva sa iasa in scena. Nu va imaginati ce isterie si ce suparata eram pe parintii mei cand m-am trezit a doua zi dimineata.”, a spus Dara.

Si pentru ca dorea sa-i interpreteze piesele, la o varsta destul de frageta, Nicoleta a invatat si limba rusa. „Uite asa vis aveam eu cand eram mica, sa devin Alla Pugacheva. Eu nu intelegeam ca Alla Pugacheva are o profesie numita artist si are o persoanalitate aparte, eu doar imi doream sa devin Alla. Eu nu stiam inca rusa si inganam piesele ei cu texte pe care mi le imaginam eu. Peste 2 ani deja vorbeam foarte liber rusa si puteam sa cant corect orice piesa care imi placea mie.”

Actorii Ryan Gosling si Eva Mendes s-au casatorit in secret! Cum s-au dat de gol vedetele - VIDEO

In cele din urma, artista a adaugat: „Uite asa Alla a reusit sa-mi influenteze viata. Si acum o ador, este un artist mare si puternic cu o personalitate bine definita.”

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Dupa o vacanta de vis in Bora Bora, Marinela Bezer si Vlad Gatcan au plecat intr-o noua aventura! Afla ce stat din SUA au reusit sa viziteze tinerii casatoriti - VIDEO

Articole din aceeasi categorie