24.06.2022
De la ie si catrinta - la tinute chic si pline de culoare! Vezi cum a ales sa isi schimbe garderoba interpreta Laurentia Coptilet, dar si ce raspunsuri a oferit intrebarilor indraznete - VIDEO

O incercare vestimentara curajoasa, dar si foarte frumoasa a realizat in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta interpreta de muzica populara Laurentia Coptilet. Cum a fost trecerea, dar si ce tinute a ales interpreta vedeti in video-ul de mai jos.

La o sedinta de shopping a fost surprinsa interpreta de muzica populara Laurentia Coptilet. 

Te casatoresti in viitorul apropiat si nu stii ce buchet de mireasa sa-ti alegi? Florista Lilia Grabovscaia iti prezinta tendintele din acest sezon in materie de flori: „Daca mireasa doreste ceva clasic, atunci optam pentru...” - VIDEO

Tanara si-a propus sa-si reinoiasca garderoba si sa faca o schimbare vestimentara.

Pana a povesti mai multe despre look-ul sau si tinutele pe care le-a ales, tanara a vorbit despre realul succes inregistrat de prima sa melodie lansata: „Sincer imi doream din suflet sa fie foarte populara melodia mea, dar nu m-am gandit ca va ajunge la sufletele oamenilor. Este o melodie despre parinti si cred ca s-au regasit multi oameni si ma bucur enorm, sunt foarte fericita.” , a precizat interpreta.

In viata cotidiana, Laurentia opteaza pentru diverse stiluri vestimentare: „Eu ma imbrac foarte diferit, depinde mult de starea mea emotionala din ziua aia. Pot sa ma imbrac in ceva scurt, sau lung, pot fi in negru, iar dupa sa imi doresc ceva foarte colorat.”, a spus ea.

Laurentia a afirmat ca in acest sens ii place mai mult sa experimenteze shopping-ul offline pentru a putea proba articolele vestimentare si a vedea daca marimea coincide.

Ana Cernicova este omagiata! Vezi cum a fost felicitata soprana la miez de noapte, dar si ce crede despre varsta pe care a implinit-o: „31, dar dupa mine tot 19..” - VIDEO

De asemenea, aceasta a povestit ca in materie de tinute scenice populare, cel mai mult o admira pe Adriana Ochisanu: „Ma uit la ea si imi doresc foarte tare sa am si eu astfel de costume. Ea este foarte frumoasa si are o prezenta scenica foarte frumoasa. Este imbracata foarte foarte frumos.” , spune ea.

Spre final, reporterul Iulia Deliu i-a acordat mai multe intrebari interpretei. Aceasta a vorbit despre preferintele sale culinare, vestimentare, dar si din alte domenii ale vietii.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie