24.06.2022
Te casatoresti in viitorul apropiat si nu stii ce buchet de mireasa sa-ti alegi? Florista Lilia Grabovscaia iti prezinta tendintele din acest sezon in materie de flori: „Daca mireasa doreste ceva clasic, atunci optam pentru...” - VIDEO

Fara indoiala, fiecare femeie isi doreste sa arate perfect in ziua nuntii. De aceea, este important sa atragem atentia chiar si la cele mai mici detalii. Buchetul de mireasa este elementul prezent in toate fotografiile, mireasa purtandu-l peste tot in ziua cea mare. Cum alegem corect un astfel de buchet si care sunt tendintele din aceasta vara, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Este sezonul evenimentelor, dar mai ales al nuntilor. Buchetul este cel care completeaza tinuta si imaginea unei mirese. In acest sens, florista Lilia Grabovscaia a povestit care sunt tendintele din aceasta vara si cum cream corect un buchet. 

Intrebata la ce trebuie sa atraga tentia o mireasa cand elege buchetul, Lilia a raspuns: „In primul rand la sezon. Daca este vara, e preferabil sa alegem flori de vara. La rochie, decor si la preferintele miresei.”

Ce spune Tany Vander despre barbatii care insala femeile: „Unii au acasa o femeie de nota 10 si o insala cu una de un 6” - VIDEO

Referior la dimensiunile buchetului specialista a mentionat ca totul depinde de: „volumul rochiei, sau daca mireasa e slabuta nu ar fi bine sa fie un buchet voluminos. Sunt buchete foarte mici, dar sunt si voluminoase.”

Pentru ca buchetul sa iasa armonios, este necesar sa alegem florile si culorile potrivite. „In primul rand alegem ca sa fie rezistente, cand sunt 35 de grade celsius nu ar f bine sa folosim hortensia spre exemplu. Buchetul este un accesoriu foarte important care o sa fie prezent aproximativ in toate fotografiile de nunta. Daca mireasa doreste ceva clasic, atunci optam pentru trandafiri sau bujori.”, a povestit Lilia Grabovscaia.

Daca ne referim la tendintele din aceasta vara atunci trebuie sa stim ca buchetele asimetrice sunt o alegere potrvita. „Buchetele asimetrice, in care sunt folosite elemente de decor cum ar fi lagurus. Ideea este ca in acest sezon buchetul trebuie sa fie ca o legatura de flori.”

Ana Cernicova este omagiata! Vezi cum a fost felicitata soprana la miez de noapte, dar si ce crede despre varsta pe care a implinit-o: „31, dar dupa mine tot 19..” - VIDEO

La capitolul preferinte, miresele opteaza pentru flori naturale sau stabilizate. „Sunt flori la care sucul lor natural este schimbat cu glicerina si se mentine multi ani.”

Articole din aceeasi categorie