05.08.2022
De ce s-a stricat prietenia dintre John Legend si Kanye West. Sotul lui Chrissy Teigen vorbeste despre relatia tensionata cu rapperul

John Legend recunoaste ca prietenia cu rapperul Kanye West s-a deteriorat dupa ce acesta din urma si-a anuntat sprijinul pentru Donald Trump, dar si din cauza candidaturii lui la prezidentialele din 2020. Artistul in varsta de 43 de ani a vorbit despre relatia tensionata cu rapperul american in podcastul The Axe Files, noteaza Daily Mail.

John si Kanye (45 de ani) erau prieteni apropiati si colaborau adesea muzical. Cu toate acestea, au ajuns intr-o situatie dificila dupa ce, din 2016, Kanye a inceput sa-l sustina public pe Trump, o persoana pe care John a recunoscut foarte vocal ca nu o poate suporta.

Legend a explicat acum ca toate acestea au afectat cu adevarat prietenia lor.

„Ei bine, stii, nu mai suntem atat de prieteni pe cat eram inainte, pentru ca, sincer, nu am fost de acord cu privire la candidatura lui la presedintie si cu sprijinul oferit lui Trump, cred ca toate acestea au cantarit prea mult pentru ca noi sa ne mai putem sustine prietenia.”, a impartasit John.

Imagini adorabile cu Mila Kunis si Ashton Kutcher, alaturi de cei doi copiii ai lor - FOTO

Legend a mai dezvaluit ca West s-a suparat foarte tare cand John nu i-a sustinut candidatura din 2020. „Nu a fost multumit de asta”, si-a amintit cantaretul. „Si de atunci nu am mai fost apropiati.”

„El a fost foarte deschis cu cine este si cu luptele sale cu sanatatea mintala. Este o persoana foarte sincera. Asa ca eu cred ca nu sunt multe lucruri despre el pe care oamenii sa nu le inteleaga”, a explicat John. „Si cred ca ceea ce vezi este cam ceea ce primesti cand vine vorba de Kanye”.

Horoscop 6 august 2022. Probleme cu banii si schimbari de ultim moment pentru cea mai ghinionista zodie a horoscopului

Anul trecut, intrebata intr-un interviu despre divortul lui Kanye si Kim Kardashian, sotia lui John, modelul Chrissy Teigen, a recunoscut ca discuta cu aceasta mai mult decat vorbeste John cu Kanye.

Articole din aceeasi categorie