10.05.2022
De ce Regina Elisabeta a II-a nu va participa la ceremonia de deschidere a Parlamentului, pentru prima data in ultimii 59 de ani

Este pentru prima oara in 59 de ani cand Regina Elisabeta a II-a nu va participa la acest eveniment.

Pentru prima oara in 59 de ani, Regina Elisabeta a II-a nu va fi prezenta la ceremonia de deschidere a Parlamentului si nu va tine discursul traditional din cauza unor probleme de sanatate cu care se confrunta. Anuntul a fost facut ieri de Palatul Buckingham, care a precizat ca suverana se confrunta in continuare cu „probleme episodice de mobilitate”. In comunicatul lansat se mai arata si ca decizia a fost luata dupa consultarea medicilor si ca Printul Charles va fi cel care o va inlocui pe Regina Elisabeta a II-a.

Irina Rimes a dezvaluit care a fost prima ei meserie, inainte de a ajunge printre cei mai apreciati artisti din Romania: „Nu mai pot sa schimb nimic”

De cand a fost numita suverana, Regina Elisabeta a II-a a lipsit doar de doua ori de la ceremonia de deschidere a Parlamentului: in 1959 si in 1963, ani in care era insarcinata cu Printul Andrew, respectiv Printul Edward.

La sfarsitul lunii februarie, Regina Elisabeta a II-a s-a intalnit la castelul Windsor cu generalul-maior Eldon Millar si cu predecesorul acestuia, contraamiralul James Macleod. Desi zambitoare, Regina Elisabeta a II-a parea extrem de slabita, chiar ea recunoscand ca se deplaseaza cu greu.

„Asa cum puteti vedea, abia ma pot misca”, a spus atunci Regina Elisabeta a II-a, care a fost nevoita sa foloseasca un baston.

In plus, in urma cu putin timp, actorul si prezentatorul Christopher Biggins a declarat in cadrul cadrul emisiunii GB News ca Regina Elisabeta a II-a e nevoita sa foloseasca un scaun cu rotile pentru a se putea deplasa. Biggins a mai spus si ca suverana Marii Britanii isi anuleaza toate intalnirile oficiale fiindca este „mandra” si „nu vrea sa fie vazuta” chinuindu-se.

Are abia 9 ani, insa deja stie ce isi doreste de la viata! Sofia Dilevschi - micuta interpreta care pe langa muzica mai are o multime de hobby-uri. Vezi care sunt acestea: „Nu as fi impotriva sa ajung pe scenele mari ale lumii” - VIDEO

„E foarte trist si sper ca va putea participa la festivitatile de ziua ei. Am auzit ca motivul pentru care nu participa la evenimente este pentru ca ar fi intr-un scaun cu rotile. Nu vrea sa fie vazuta asa pentru ca este foarte mandra”, a spus actorul.

O alta sursa a declarat pentru Daily Mail ca Regina nu vrea sa fie vazuta intr-un scaun cu rotile din teama de a nu recrea o imagine cu sora sa, Margaret, care a fost fotografiata in aceeasi ipostaza, cu doar cateva luni inainte de moartea sa.

Articole din aceeasi categorie