23.07.2023
De ce nu pot divorta niciodata Andra si Catalin Maruta. Pe langa copii, cei doi ar fi nevoiti sa imparta o avere considerabila

Unul dintre cele mai longevive cupluri ale showbizului romanesc este reprezentat de Andra si Catalin Maruta. Intre cele doua vedete de la Pro TV nici nu se poate pune problema divortului, nu doar din considerente emotionale, ci mai ales financiare.

Andra si Catalin Maruta sunt impreuna de aproape doua decenii si au doi copii, pe David, care are 11 ani si pe Eva, de 7 ani. Cei doi sunt uniti nu doar de familie, ci si de locul de munca, lucrand amandoi in productii de la Pro TV: el la propria emisiune, iar ea, la Romanii au Talent.

Nedespartiti acasa, la job, pe social media si la evenimente, cei doi demonstreaza ca au o casnicie bine sudata.

Sunt legati de 7 firme impreuna

Potrivit unei declaratii de avere pentru anul 2022, depusa in 2023, Andra si Catalin Maruta au, la comun, nu mai putin de 4 firme. Este vorba despre: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 si Plan B Music. In anul amintit, companiile au avut o cifra de afaceri neta de 15,6 milioane de roni, mai mult decat dublu fata de anul precedent.

Schimbare de look pentru Cristiano Ronaldo. Cum a aparut pe teren - FOTO

Andra Records este o societate care are ca specific de activitate realizare a inregistrarilor auto si activitati de editare muzicala. Ambii soti au parti egale in cadrul afacerii cu un singur angajat. Ocean Music, pe de alta parte, este 80% a sotului si doar 20% a sotiei. Persoana juridica asigura activitati artistice pentru diferiti clienti. Studio 78 este un caz si mai aparte. Prezentatorul TV are 90%, iar cantareata, doar 10%. Firma cu un singur salariat asigura servicii de productie video/cinematografica, programe de televiziune.

Ce mai face Dan Balan, dupa ce s-a retras din viata publica. Artistul pare mai indragostit ca niciodata - FOTO

Pentru a echilibra balanta, Plan B Music este 80%, in acte, la Andra si doar 20% la Catalin Maruta. Firma cu un singur salariat ofera servicii de interpretare artistica. Bonus: in anul 2023, au mai facut 3 firme noi: Oscar House, Avocado Music si Lion 23 Film.

Articole din aceeasi categorie