15.09.2022
De ce nu a mers Meghan Markle in aceeasi masina cu Kate Middleton atunci cand sicriul Reginei a fost dus la Westminster Hall

Exista un motiv pentru care Meghan Markle nu s-a aflat, ieri, in aceeasi masina cu cumnata ei, Kate Middleton.

Clasamentele regale au fortat-o pe ducesa de Sussex sa ia un vehicul separat de Kate Middleton atunci cand sicriul reginei Elisabeta a fost dus de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Markle, 41 de ani, a mers cu aceeasi masina cu sotia Printului Edward, Sophie, Contesa de Wessex, in timp ce Middleton, 40 de ani, a calatorit cu Regina Consort Camilla, pentru ca acum este Printesa de Wales si este casatorita cu Printul William, primul la tron dupa Regele Charles.

Femeile au mers in masini separate, in timp ce Charles, 73 de ani, William, 40 de ani, Printul Harry, Printesa Anne, Printul Andrew si Printul Edward au urmat toti sicriul Reginei.

In ciuda relatiei dificile pe care o au, William, de 40 de ani, si Harry, de 37 de ani, au mers unul langa celalalt, asa cum s-a intamplat si cand mama lor, Printesa Diana, a murit in 1997.

Gloria Gorceag vine cu surprize pentru fanii sai! Interpreta va lansa in curand piesa „Lada fermecata”. Vezi primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO

Garzile regale au purtat sicriul si l-au asezat cu grija deasupra unei mese de lemn pentru ca publicul sa-si aduca omagiile pana la inmormantarea Reginei de luni.

Harry si Markle au provocat o dezbinare in familie dupa ce au renuntat la indatoririle regale in ianuarie 2020 si s-au mutat in California.

Ducele de Sussex s-a intors ocazional in patria sa, inclusiv pentru a participa la inmormantarea bunicului sau, Printul Philip.

Si despre Markle si Middleton s-a spus, de asemenea, ca nu ar avea o relatie tocmai buna, mai ales ca actrita a sustinut ca printesa a facut-o sa planga inainte de nunta ei din 2018.

Saptamana trecuta, Harry s-a grabit sa ajunga la Regina , dupa ce a aparut vestea ca sanatatea ei este in declin. Markle nu i s-a alaturat din cauza temeririlor ca nu va fi binevenita in familie.

A repetat unul dintre cele mai populare trenduri de pe Tik Tok! Iata cum arata Andreea Bostanica la 13 ani si cat de mult s-a schimbat - VIDEO

Ducele de Sussex a sosit la cateva ore dupa ce Regina a murit. Harry si-a exprimat regretul intr-o declaratie si a recunoscut ca ii va fi intotdeauna dor de bunica lui.

Articole din aceeasi categorie