29.05.2022
Care a fost primul loc de munca pe care Radu Valcan l-a avut. Isi castiga cu greu banii

Radu Valcan este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania. Acesta activeaza in domeniu de foarte mult timp si chiar si primul sau job are, cumva, aceeasi directie, dar la un nivel mult mai mic.

Radu Valcan este unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune din Romania. Acesta, desi are o cariera impresionanta si este extrem de cunoscut, putini sunt cei care stiu ce meserie a avut inainte sa apara pe micile ecrane!

Smiley si Gina Pistol au iesit cu fetita lor in public! Imagine rara cu micuta Josephine - FOTO

Acesta a vorbit pe InstaStory despre inceputul carierei sale. Prima sa meserie a fost cea de vazator de ziare. Desi era cumva in aceeasi industrie media, nivelul la care lucra era unul destul de scazut. Cu toate acestea, prin munca si ambitie el a reusit sa aiba o cariera impresionanta!

Radu Valcan este un actor si prezentator de televiziune roman. A terminat Facultatea de Marketing la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Valeria Turcan si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look. Vezi cat de bine arata bloggerita - FOTO

In adolescenta isi dorea sa infiinteze o trupa rock. In viata a fost calauzit de bunica lui, care este cea mai importanta persoana din viata sa, fiind cea care l-a crescut.

Articole din aceeasi categorie