19.05.2022
De 7 ani Ana Barbu nu mai este printre noi! Mesajul emotionant publicat de fiica sa Nataliei Barbu: „A venit pe lume o bucatica din tine pe nume Vera..” - VIDEO

Cu profunda durere in suflet si marcata de amintiri, interpreta Natalia Barbu a insirat intr-o postare toate gandurile si emotiile care o incearca si astazi, la sapte ani de la trecerea in nefiinta a mamei sale, Ana Barbu. 

Fiica Anei, artista Natalia Barbu, ii simte chiar si acum lipsa si nu-i vine sa creada ca nu o mai are pe mama ei alaturi.

„Scumpa mea mamica, femeie lumina si iubire! Au trecut 7 ani fara tine, ai plecat la ingeri si sper ca esti bine acolo in Bratele Divine! Int-o zi cu soare din august, a venit pe lume o bucatica din tine pe nume Vera. Cat de mult mi-as dori sa fii aici cu noi, sa ne bucuram impreuna de copiii mei, sunt sigura ca ai fi o bunica minunata! Te iubim si esti in inimile noastre mereu.”, a scris indurerata Natalia.

Un milionar a murit dupa ce a avut un accident de masina, in timp ce gonea in masina sa Porsche, cu peste 320 de kilometri pe ora, in incercara de a stabili un record mondial - FOTO

Pe langa textul emotionant, Natalia a distribuit pe Facebook si melodia sa Elegie, o piesa dedicata in anul 2018 tot mamei sale. 

Interpreta de muzica populara si romante Ana Barbu a murit in dimineata zilei de 18 mai, la varsta de 56 de ani. Ea s-a stins din viata la locuinta sa de langa Chisinau. Femeia suferea de o boala grea, o forma rara de cancer.

Este primul trenulet dulce din lume care a parcurs 3500 km! Alexandru Gutu s-a angajat sa duca trenuletul la Torino pentru a-i surprinde pe Fratii Advahov si formatia Zdob si Zdub: „Toti au fost foarte prietenosi si m-au ajutat sa transport tortul in siguranta” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie