02.06.2023
De 1 iunie - copiii cred in vise! Anatolie Melnic, cu ochii in lacrimi. Vezi povestea unui baiat caruia i s-a schimbat viata: „De cinci ori am fost in reanimare” - VIDEO

De mai bine de trei ani copilaria lui trece prin spitale si terapie intensiva, viata lui insa ar putea fi schimbata cu ajutorul unei pompe care sa-i regleze nivelul de zahar in organism. Anatolie Melnic i-a aflat povestea si alaturi de Alexandru Bordea au incercat sa ii dea o mana de ajutor. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta daca au reusit cei doi.

Cristian Barcari, un baiat de 13 ani, pasionat de fotbal cu o diagnoza prea crunta pentru un copil, diabet zaharat. Mai bine de trei ani acestuia i se administreaza insulina si petrece saptamani intregi in spital.

„De la 10 ani, am nevoie de o pompa care sa reguleze glicemia. De cinci ori am fost in reanimare.”, a marturisit Cristian.

Asa mama, asa fiica! Xenia Deli si micuta Anastasia si-au facut tunsori identice - VIDEO

„Din cauza ca nu putem stopa zaharul din organism, de aceea ne trebuieste si pompa care sa regleze unitatile copilului de zahar.”, a adaugat Aliona, mama acestuia.

Pentru o copilarie si o viata linistita, Cristian are nevoie de un aparat care costa in jur de 5 mii de euro cu ajutorul caruia zaharul in organism se normalizeaza si astfel baiatul nu risca sa ajunga in stare grava la spital.

„Datorita acestui aparat el nu se mai injecteaza, in al doilea rand este normalizarea la insulina.”, a marturisit mama copilului.

Moldoveanca Daniela Hanganu este insarcinata! Modelul a ales deja un prenume adorabil pentru baietelul ei - FOTO/VIDEO

Povestea lui Cristian a fost descoperita de Anatolie Melnic care a pregatit si un joc pentru baiat, iar in cazul in care copilul castiga il asteapta o surpriza. Prezentatorul a inceput sa ii arate baiatului cate un fotbalist, Cristian a raspuns corect, iar in final a scos o poza cu Alexandru Bordea la care baiatul nu a stiut. 

„El e omul datorita caruia, tu nu o sa mai intri in renimare pentru ca aparatul de care tu ai nevoie este la tine. Noi de asta si asa mult am intarziat cu toata treaba asta, de asta si ii mai scriam mamei o data in doua saptamani. Alexandru a umblat mult ca sa-l aducem din Romania, a fost o treaba foarte grea.”, a spus Anatolie Melnic la sfarsitul jocului.

„Am inceput a plange, am avut asa sentimente si am inteles ca am pierdut si pe urma a aparut zambetul pe fata. Alexandru este ca un prieten pentru mine ca sa ma ajute sa am glicemia buna.”, a marturisit Cristian.

Femei cu voce si statut! Vezi ce tinute au purtat reprezentantele tarilor din Europa, la Summitul European - FOTO

Alexandru Bordea a venit si el cu un mesaj, acesta spunea: „Am ajuns datorita lui Anatol, pentru ca intr-o discutie am aflat de aceasta istorie si am decis ca as putea sa fiu util, iar Anatol a fost cel care a organizat ca totul sa fie asa cum trebuie. Cumva te-ai deprins ca poti fi util oamenilor, dar istoriile sunt diferite si atunci cand poti influenta viata unui om direct, asta te rascoleste.”

„Singurul lucru pe care nu trebuia sa-l fac, nu terbuia sa plang, cu toate ca eu undeva eram constient ca eu eram gata sa nu plang, dar cand i-am vazut fata cand i-am spus ca a pierdut. Fata lui cand si-a dat seama ca a pierdut totul se vedea tristetea. Merci Alexandru, datorita lui am putut face asta. A face bine este ceva placut si noi asta toti stim.”, a mai adaugat Anatolie Melnic.

Articole din aceeasi categorie