17.07.2023
Dara - sedinta foto exceptionala in mileurile bunicii! Ce a dezvaluit interpreta despre semnificatia rochiei pe care a purtat-o: „Tinuta care uneste traditia cu inovatia” - FOTO/VIDEO

Este interpreta care are o energie debordanta. De aceasta data, Dara si-a surprins fanii cu o sedinta foto mai diferita decat de obicei.

„Un fel de vlog despre ideile din spatele sesiunilor foto”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram, acolo unde a publicat si cateva secvente de la ultima sa sedinta foto.

Dara alaturi de stilista sa au fost inspirate de mileuri si au incercat sa reproduca o tinuta confectionata doar din aceste materiale.

Say Cheese! TOP 10 vedete din Moldova care au cele mai frumoase zambete - FOTO

„Conceptul stilistei a fost sa armonizam vechea si noua moda, de asta a mers la mai multe bunicute si a cumparat mileurile de la ele. Mileurile pot fi considerate un simbol al valorilor si culturii noastre. Cred ca ne-a iesit o tinuta foarte stilata si unica, o tinuta care uneste traditia cu inovatia”, a scris Dara pe Instagram.

„Pentru mine este foarte important sa existe un mesaj in tot ceea ce fac. Dar aceasta tinuta iti comunica doar atunci cand iti pastrezi si respecti radacinile, doar atunci poti sa-ti creezi un viitor frumos”, a mai adaugat interpreta.

„Cand femeia tace, ei nu-i mai pasa”! Doina Danielean - mai sincera ca niciodata. Ce a povestit creatoarea de continut despre fosta casnicie - VIDEO

„Esti dusa... in sensul magic”, „Wow! Super ideea asta! Imi plac persoanele care isi creeaza propriul lor style”, „Foarteeeee frumos”, „Interesanta si UNICA ideea”, sunt cateva dintre mesajele internautilor.

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Inca nu a nascut, dar a primit deja cadoul mult dorit! Vezi ce surpriza i-a pregatit Teodor Carnat sotie sale - VIDEO

Articole din aceeasi categorie