17.07.2023
„Cand femeia tace, ei nu-i mai pasa”! Doina Danielean - mai sincera ca niciodata. Ce a povestit creatoarea de continut despre fosta casnicie - VIDEO

Doina Danielean a venit cu dezvaluiri in premiera despre viata personala. Vezi mai multe detalii in articolul de mai jos.

Doina Danielean a fost invitata in cadrul podcastului „Unu Noaptea”. Aceasta a facut mai multe dezvaluiri despre dragoste si relatia cu fostul sot.

Say Cheese! TOP 10 vedete din Moldova care au cele mai frumoase zambete - FOTO

„Eu am invatat in timp fiind un om al emotiilor, sa nu actionez la fierbinteala. M-am fript de foarte multe ori actionand pe pasii emotiilor de moment. Dupa care vazand cat de mult poate sa-i afecteze asta pe cei din jurul meu, cat poate sa-i raneasca, am invatat sa inhib emotia de moment, sa o traiesc pentru mine, in mine, dupa care sa actionez. In casatoria anterioara, eu aveam momente cand clocoteam, plangeam, vorbeam, dar nu eram auzita. Asta a fost o zi, doua, trei, o luna si am ajuns in momentul cand femeia nu mai vorbeste, nu mai zice, nu-i mai pasa, deschide usa, iese si pleaca. Cand femeia ta tace si nu-ti mai spune nimic si nu mai are nici o obectie, inseamna ca ei pur si simplu nu-i mai pasa. Atata timp cat o femeie striga ceea ce are in ea, inseamna ca pe dansa o framanta, ea simte ceva, cand nu mai simte nimic, pleaca, eu asa am facut”.

Doina a mai dezvaluit si alte detalii din fosta casatorie, dar si care a fost motivul despartirii:„Eu am zis ca nu mai am inca o viata ca sa o irosesc, ca sa mai fac un copil, doi, trei si sa astept acasa. Am simtit, mi-a spus instinctul meu, am simtit ca sunt de rezerva acolo. Am incercat sa-l trag din celelalte brate, am incercat sa-i sterg sarutarile de pe buze date de altcineva, cunoscand si intuind in sinea mea, apoi m-am convins de anumite lucruri, n-a fost necesar sa ma conving de anumite lucruri. Mi s-a spus cinci ani la rand: Nu a fost nimic, tu doar iti imaginezi, te-a inselat instinctul”. Ca dupa cinci ani sa-mi recunoasca ca nu m-a inselat instinctul, eu chiar te-am inselat”.

Sarbatoare in familia Ludmilei Adamciuc! Vezi momentul adorabil in care Beatrice o felicita pe bunica ei - VIDEO

„Dar acum, ii multumesc si lui si ei, lui ca mi-a deschis ochii si m-a facut puternica si ei pentru ca m-a scapat de el si l-a luat si poate reuseste sa-l faca mai fericit decat il faceam eu. Lui vreau sa-i multumesc pentru un fiu minunat, e mai inalt decat mine acum”, a adaugat creatoarea de continut.

„Daca nu erau alte chestii pe care el le-a facut, inselatul imi era foarte usor sa-l iert, pentru ca multe cupluri isi dau o noua sansa la fericire, pentru ca parintii mei candva si-au dat sansa la fericire si acum mama cu tata sunt cel mai frumos cuplu si cel mai frumos exemplu pentru mine”, a mai spus Danielean.

Doina Danielean a marturisit si ce inseamna dragostea in viziunea sa: „Dragostea pentru mine este egala cu respectul, din respectul pe care il ai pentru omul de langa tine, tu esti capabil sa faci atat de multe lucruri frumoase pentru el. Iar ceea ce se naste din acest respect, ceea ce rezulta din acest respect este dragostea”.

De la pupitrul stirilor - pe malul marii! Ce fotografii a postat Valeria Capra din vacanta - FOTO

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova, are un fiu pe nume Daniel-Ionut de la prima casatorie. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 258 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie