16.01.2020
Dans in slipi! Milionarul Gianluca Vacchi si iubita lui cu 24 de ani mai tanara si-au incitat fanii cu un video fierbinte
Gianluca Vacchi uimeste mereu prin postarile sale de pe retelele sociale. Filmuletele sexy fiind preferate de acesta.

Urmarit de 14, 6 milioane de oameni pe Instagram, el incearca sa fie activ si sa posteze cat mai des videouri si poze unde-si etaleaza corpul bine sculptat.

De aceasta data, milionarul a distribuit fanilor sai un video in care danseaza impreuna cu iubita sa, Sharon Fonseca care este cu 24 de ani mai tanara decat el.Chiar daca se observa zapada peste tot, cei doi sunt imbracati foarte sumar, ea optand pentru un costum de baie, iar el - pentru sorturi. Clipul video a fost filmat in statiunea italiana Cortina D’ Ampezzo si a adunat aproape 3 milioane de vizualizari si peste 4000 de comentarii.

Se pare ca italianul isi alege partenerele dupa trei criterii extrem de importante: sa fie (mult) mai tinere decat el, sa arate bine in bikini si sa stie sa danseze.

Gianluca Vacchi a devenit celebru in urma postarilor sale excentrice pe retelele sociale, in care danseaza si-si demonstreaza viata de lux pe care o duce.

Sursa foto: Instagram.com; donna.glamour.it


 




Articole din aceeasi categorie