04.08.2023
Povestea lor a inceput la PRO TV: el cameraman, ea reporter. Daniela Andreev si iubitul ei si-au unit destinele. Ce reactie a avut mirele cand a vazut-o in rochie de mireasa - VIDEO

In aceasta vara a fost sarbatoare mare in familia PRO TV. Prezentatoarea buletinului de stiri de la ora 17.00, Daniela Andreev a devenit oficial „femeie maritata”. S-a dat o nunta mare cu peste 150 de invitati, iar lacrimile de bucurie si urarile au curs garla. Cine este barbatul care i-a cucerit inima, ce rochie a purtat jurnalista si cum s-au veselit invitatii la nunta, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Pentru cel mai important eveniment din viata lor, tinerii s-au pregatit luni la rand. Ambii au muncit cot la cot pentru ca fiecare detaliu sa iasa exact cu si-au dorit.

Dorin SPATARU, MIRE:„Poate nu am dormit suficient dar suntem foarte bine, suntem fericiti, suntem impreuna si suntem sot si sotie”

Daniela ANDREEV, PREZENTATOARE PRO TV: „A fost o buna perioada in care toate pregatiile erau pe stop pentru ca eu eram mereu ocupata cu lucru. Chiar nu aveam timp de loc sa ma ocup de asta, nu aveam timp sa ma ocup de mine, nu si de acest eveniment. Am avut si perioade in care imi venea sa renunt, pentru ca era atat de mult, insa din start ne-am asumat totul si am zis ca pregatim totul singuri ca sa fie asa exact cum ne dorim. Pentru ca daca nu o sa iasa ceva cum trebuie sa ne simtim noi vinovata, dar sa nu credem ca am ales o persoana nepotrivita ca sa se ocupe de asta”.

Ambii din domeniul jurnalismului, el cameraman, ea reporter, povestea lor de dragoste a inceput la PRO TV.

Dorin SPATARU, MIRE: „Ne cunoastem de 4 ani, dupa 3 ani am facut cererea in castorie. Ne-am cunoscut la Pro TV, eram colegi.”

Prezentatoarea si-a dorit o rochie de mireasa in care sa se simta comod. A optat pentru una de tip sirena care a asortat-o cu bijuterii si o coronita. Cand si-a vazut sotia in rochie de mireasa, Dorin nu si-a putut stapani lacrimile.

Daniela ANDREEV, PREZENTATOARE PRO TV: „Eu mi-am dorit ceva de tipul asta sirena de la inceput. Mi-a fost greu sa gasesc, pentru ca eu sunt mai micuta, dar si modele de cestea nu am gasit la noi foate multe. Asta am comandat-o, mi-a venit de peste hotare, imi era mare, dar am ajustato si uite ca este super comoda, super bine, desi tare imi era frica ca aceasta trena o sa ma incurce si o sa imi dea totul peste cap. Sper sa nu ne impiedicam la dans in rochie, in rest e bine”

Cand si-a vazut sotia in rochie de mireasa, Dorin nu si-a putut stapani lacrimile.

Dorin SPATARU, MIRE: „Cand am vazut-o prima data in rochie de mireasa, mi-au cazut lacrimile. Ea se emotionase pentru ca eu m-am emotionat.Si era sa o reactie reciproca”.

Pentru cea mai importanta zi din viata lor, mirii au ales si un moderator pe masura, pe Dumitru Roman.

Dumitru ROMAN, ACTOR: „Va fi o nunta semi traditionala, semi moderna adica stilizata, pastram niste traditii”.

Cu lacrimi in ochi, fratele prezentatoarei nu a putut sa-si stapaneasca emotiile de fericire cand si-a vazut sora mireasa. La fel de emotionati i-am gasit si pe socrii mari, mandri de alegerea facuta de fiul lor.

Tudor ANDREEV, FRATELE MIRESEI: „Sigur ca am emotii, este o zi istorica care nu se mai repeta”.
Victoria ANDREEV, MAMA MIRESEI: „Cred ca a facut alegerea corecta si ne bucuram pentru ei. Le dorim sa fie sanatosi, casa de piatra, pana la adanci batraneti”.

Andrei SPATARU, TATAL MIRELUI: „Cred ca de la inceput a facut alegerea corecta, vedem pe parcurs”.
Svetlana SPATARU, MAMA MIRESEI: „Eu vreau sa spun ca atunci cand era momentul de ales, alegea singur si acum acelasi lucru si s-a repetat acelasi moment ca a facut el singur alegerea si isi asuma responsabilitea si o sustin si ne place de dansii”.

O responsabilitate mare si-au asumat si nasii de cununie.

Tatiana NICULA, NASA: „Le uram o casa de piatra, sa abia o casnicie fericita, multe succese in toate si in viata profesionala si de familie, copilasi frumosi si respect in viata sa aiba”

Nu au lipsit de la marele eveniment nici colegii prezentatoarei din redactia stirilor PRO TV care nu au venit cu mana goala.

Sergiu TATARU, REPORTER PRO TV: „Colega noastra sa maritat, dar ramane colega noastra. Noi ii uram casa de piatra, copii frumosi, sa ramana la fel si doar ea stie ca atunci cand ii dau denumire la sport: Sergiu te ucid”

Francesca GANDEA, REPORTER PRO TV: „Casa de piatra, copii frumosi, intelegere si foarte multa dragoste”.
Mihaela TABARCEA, REPORTER PRO TV„Iubire, foarte multa iubire si le dorim ca impreuna sa treaca prin toate greutatile vietii”

Diana AMBROS, REPORTER PRO TV: „Eu ii doresc fericire, liniste sufleteasca si sa se sustina unul pe altul toata viata, pe tot parcurul pana la adanci batraneti”.

Natalia GINGA, REPORTER PRO TV: „Ca o femeie maritata cu ani in spate Daniela iti doresc iubire infinita, intelepciune si sa nu uiti ca cu rabdare treci si marea si totul o sa fie bine. Va iubesc si numai bine”.

Articole din aceeasi categorie