03.07.2023
Meg Johnson, vedeta telenovelelor britanice, a murit la 86 de ani

Meg Johnson, o vedeta a telenovelelor britanice, a murit la varsta de 86 de ani, dupa ce s-a luptat cu dementa "in ultimii ani", a anuntat familia actritei, potrivit DPA. 

Decesul "bunei si minunatei" Meg, care a interpretat-o pe Pearl Ladderbanks in "Emmerdale" incepand din 2003, a fost anuntat intr-o declaratie comuna facuta de familia sa, de agentia de talente Jorg Betts Associates si de echipa indragitului serial, difuzat pe ITV.

"Cu mare tristete anuntam ca actrita Meg Johnson a murit in pace ieri seara, inconjurata de familie", se poate citi in declaratie.

Inainte de a se alatura echipei din "Emmerdale", Johnson a interpretat-o timp de mai multi ani pe Brigid McKenna in telenovela "Brookside" de pe Channel 4.

Natalia Platon a nascut! Vezi imaginea pe care a postat-o bloggerita, dar si ce prenume are micutul - FOTO

”Meg Johnson a jucat in Coronationa Street si Victoria Wood: As Seen On TV”

La inceputul anilor 1980, ea a jucat rolul lui Eunice Gee in serialul "Coronation Street" de pe ITV, un personaj la care s-a intors pentru scurt timp in 1999.

 

De asemenea, Johnson a facut parte din distributia serialului "Victoria Wood: As Seen On TV", alaturi de regretata actrita, de Julie Walters si de Celia Imrie.

Articole din aceeasi categorie