01.05.2021
„Dan Spataru n-a murit, piesa asta este hit!". Ghita Sarai l-a adus la viata pe celebrul artist cu o interpretare originala a melodiei „Drumurile noastre”

Ghita isi ingrijeste sotia paralizata si are grija de copiii sai vitregi, 3 la numar. Ii considera copiii sai. Este mandru ca a reusit sa le ofere un viitor. Acum sunt pe picioarele lor, au copii si venituri stabile.

A lucrat 9 ani in Cehia, intr-un depozit de marfuri. Ii era bine si reusea sa trimita bani acasa, la famille. A incercat si acolo sa participe la «Cesko Slovensko ma talent», insa l-a tras inapoi faptul ca nu stia bine limba.

S-a intors acasa dupa ce sotia a suferit un atac vascular. O iubeste atat de mult incat s-a intors acasa ca sa o ingrijeasca.

S-a apucat de cantat la 17 ani in corul bisericii, iar apoi a inceput sa fie invitat la nunti, banchete si inmormantari. A facut cursuri de canto si apoi de pian, iar acum se lauda ca este destul de dibaci.

Ii place foarte mult Dan Spataru. Spune ca este interpretul sau preferat din toate timpurile. Il admira atat de mult, incat ii stie si toate miscarile de dans.

Articole din aceeasi categorie