28.11.2023
Dan Negru, detalii rare despre casnicia cu Codruta, de profesie medic stomatolog. „Ma bucur ca nu face parte din lumea mea"

Rare sunt ocaziile in care Dan Negru lasa la lumina detalii sau imagini cu familia sa. Prezentatorul tv in varsta de 52 de ani, amfitrion al celor mai memorabile Revelioane de pe micul ecran, este casatorit cu Codruta si tatal a doi copii, fata si baiat, Dara si Bogdan.

De 17 ani, Dan Negru este casatorit cu Codruta, de profesie medic stomatolog. Faptul ca ea nu face parte din lumea mondena a oferit un echilibru cuplului si familiei. Cei doi s-au cunoscut in Timisoara.

„Ne-am intalnit in Timisoara acum multi ani. Era studenta la Stomatologie. Ma bucur ca nu face parte din lumea mea. Nu are treaba cu showbizul si, mai ales, nici nu e curioasa de lumea asta. Suntem doua lumi profesionale diferite care se intalnesc in familie. Nu cred ca ideea de indragosteala are un termen sau o expresie. Nu e ca o piatra, e mai degraba ca un aluat, il framanti mereu. Asta facem", a declarat Dan Negru, pentru revista Viva, despre momentul primei intalniri cu Codruta.

Secretul mariajului lor este faptul ca se respecta si se accepta cu calitati si defecte. "Suntem doua persoane imperfecte care refuzam sa renuntam unul la altul. Asta tine orice casatorie in viata. Sa gasesti persoana care-ti respecta ciudateniile si imperfectiunile e un lucru mare in viata. Daca iti gasesti si meseria care sa te implineasca, atunci Dumnezeu te-a ales ca fiind unul de-al Lui pe pamantul asta. Noi doi asa ne consideram", a mai spus Dan.

„Casatoria noastra a venit de la sine, fara clisee de filme romantice. Cu liniste si bucurie, asa cum decurge si azi, dupa multi ani. Nu iuresul primelor luni de relatie conteaza, ci anii care vin dupa. Am invatat asta din familie. Ai nostri, toti, au avut o singura casatorie. Parintii mei au fost impreuna 50 de ani, pana la moartea tatalui, bunicii din ambele familii, socrii mei, cumnatii mei, toti am avut si avem casatorii durabile, fara divorturi. Uitandu-ma acum in familiile noastre, nu reusesc sa gasesc niciun divort. Convietuirea in cuplu cred ca se invata si din familie. Ii avem ca model pe Tom si Jerry. Se tachineaza, dar nu pot sa traiasca unul fara altul. (...)  Dupa ce au aparut copiii, viata noastra s-a schimbat, dar fara sa ne afecteze pe noi ca si cuplu. Ne-am pastrat viata noastra si am imbunatatit-o cu cea a copiilor", a mai povestit prezentatorul tv.

„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lasat sa-si traiasca linistiti copilaria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o scoala de stat si calitatile lor cu care ne mandrim sunt cele morale. Eu inca mai cred ca un om care nu minte, nu fura, nu insala e greu de invins. Un om bland si bun isi va gasi linistea oriunde, pe cand un om rau, oricate bogatii ar avea, n-o va gasi niciunde. Pun rar poze cu ai mei... Asta e una din ele, dintr-o zi de toamna care inca miroase a vara", scria Dan Negru pe Instagram, in dreptul unei poze de anul acesta, din septembrie, cand era cu familia in vacanta.

Articole din aceeasi categorie