10.02.2020
Dan Ionita – vacanta de vis in Bali. „Total diferit fata de toate destinatiile care le-am vizitat pana acum.”
Dupa un an rodnic, in care afacerea sa a avut doar de prosperat, omul de afaceri, Dan Ionita, a plecat intr-o vacanta binemeritata.
Acesta a ales una dintre cele mai tentante locatii, si anume – Bali, un colt de rai pe pamant. „Mi-am dorit o vacanta intr-o destinatie exotica, fiindca iubesc vacanta activa, am hotarat ca cel mai bun loc e acesta!”, marturiseste Dan.
Citeste si: Ii imbraca cu stil pe barbatii de la noi, dar nu a uitat nici de femei. Dan Ionita a lansat Max Women – paradisul fashionistelor din capitala
A revenit de pe insula insorita cu multe emotii tari, impresii placute, dar si amintiri de neuitat. „Am fost foarte impresionat de ce am vazut acolo, total diferit fata de toate destinatiile pe care le-am vizitat pana acum, incepand de la oamenii de acolo si terminand cu natura extraordinara. Totul a fost diferit si foarte frumos.”, povesteste fondatorul Max Fashion.
Recunoaste ca vacantele sedentare il plictisesc, iar odihna lui perfecta implica neaparat si o doza buna de adrenalina. „Am avut parte de o vacanta foarte activa. Am avut zilnic excursii pe toata insula, am vizitat tot ce se putea de vizitat mai special in Bali. Am plecat si pe insula Nusa Penida din apropiere.”
Cel mai mult insa a ramas cucerit de parcul de animale safari si de modul localnicilor de a conduce masinile si scooterele pe strazi. Isi propune neaparat sa mai revina pe insula indoneziana, pentru ca, recunoaste Dan: „Bali este o destinatie, pe care daca o vizitezi, te indragostesti si, cu siguranta, mai revii nu doar o data.”
Sursa foto: Arhiva personala
Articole din aceeasi categorie