22.01.2020
Ii imbraca cu stil pe barbatii de la noi, dar nu a uitat nici de femei. Dan Ionita a lansat Max Women – paradisul fashionistelor din capitala
Dan Ionita este cunoscut gratie pasiunii sale pentru moda, fiind si proprietarul unei afaceri de succes in domeniul vestimentatiei pentru barbati. Recent, acesta a decis sa-si largeasca sfera de afacere, asa ca si-a deschis un nou showroom in Chisinau, dar de aceasta data, dedicat femeilor.

Iti doresti un look elegant de seara sau o tinuta casual chic pentru iesirile in oras? La showroomul Max Women le gasesti pe toate la un loc: rochii sclipitoare, bluze senzuale, pantaloni trendy, camasi, geci, hanorace si alte accesorii pe toate gusturile. Acum iti poti intregi tinuta fara a mai fi pusa in fata provocarii de a lua la galop buticurile din oras.

In luna decembrie, magazinul si-a deschis usile si la doar o luna si un pic de activitate, a reusit sa devina unul dintre locurile favorite ale fetelor indragostite de moda.

Max Women, mentioneaza fondatorul magazinului, Dan Ionita, a venit ca o continuitate naturala a brandului pentru barbati Max Fashion. „Am deja 5 ani de cand ma ocup cu haine pentru barbati in Moldova. In toata aceasta perioada am fost intrebat de foarte multe femei, cand voi deschide un magazin si pentru ele? Dupa 5 ani am decis sa raspund la aceasta solicitare care a existat mereu.”, marturiseste stilistul.

In ultimul timp, mai ales in ultimii ani, capitala a fost impanzita de buticuri si magazine de haine predestinte femeilor, totusi Dan se arata convins ca Max Women isi va gasi nisa sa si se va bucura de succes: „In Chisinau avem multe buticuri de haine pentru femei, dar daca observati se repetă aceleasi haine. Aceleasi articole, doar ca in diferite magazine si centre comerciale. Max Women a venit cu modele total diferite de ceea ce avem la moment in Chisinau, iar miza o facem anume pe acest lucru.”, spune Dan.

Te-am facut curioasa, nu-i asa? Da si tu o fuga la buticul Max Women, localizat la etajul 3 al centrului comercial Atrium.

Sursa foto: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie